Matematikë për fëmijë - Shqip APK

Version 1.5 - com.beeapps.matematikeperfemije
beeapps,matematikeperfemije,education,matematikë,për,fëmijë,shqip

Matematikë për fëmijë - Shqip apk

APP Information

Download Version 1.5 (6)
Apk Size6.41 MB
App DeveloperBee Apps
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.1.x and up
App Packagecom.beeapps.matematikeperfemije.apk
MD5b2886e42916e11068cf3b46465441ca9
Rate5
Website https://pf92634e.app-ads-txt.com

Download Matematikë për fëmijë - Shqip 1.5 APK

App Description

Matematikë për fëmijë - Shqip is beeapps,matematikeperfemije,education,matematikë,për,fëmijë,shqip, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Bee Apps website who developed it. com.beeapps.matematikeperfemije.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.1.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.5 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 322+ times on store. You can also download com.beeapps.matematikeperfemije APK and run it with the popular Android Emulators.

Ky aplikacion ka për qëllim që nxënësit e shkollave fillore të mësojnë matematikën bazike nëpërmjet këtij aplikacioni, tërësisht me qëllime edukative. 

Kategoritë e aplikacionit janë:

1. Numrat
2. Numratorja
3. Radhitja
4. Mbledhja
5. Zbritja
6. Shumëzimi
7 Pjesëtimi

Në kategorinë e parë, tek numrat përdoruesit gjegjësisht nxënësit mund të mësojnë numrat, dhe njëkohësisht të dëgjojnë me zë shqiptimin e numrave!

Tek Numratorja përdoruesit mund të mësojnë të numërojnë elemente të ndryshme të dashura për fëmijë si pemë, automjete, lodra te ndryshme etj!

Tek Radhitja nxënësit duhet të radhisin numrat me radhë, qoftë nga më i vogli tek më i madhi ose e kundërta. Nganjëhere atyre u kërkohet të radhisin numra tek ose çift!

Mbledhja është kategori e llogaritjeve të ndryshme matematikore, e që në këtë aplikacion tërësisht edukativ nxënësve u kërkohet të mbledhin numra të ndryshëm!

Zbritja është kategori ku nxënësve u kërkohet të zbresin numra të caktuar!
Ngjashëm janë edhe kategoritë tjera si shumëzimi dhe pjesëtimi

Duke përdorur këtë aplikacion ju:

1) Do të mësoni matematikën elementare
2) Do të mësoni numrat dhe operacionet kryesore në lëndën e matemaikës
3) Do të zhvilloni inteligjencën
4) Do të ushtroni të mbajturit në mend

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me 5 yje!

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në [email protected]
 

App ChangeLog

 • Permiresime ne performance!

App Screens

Matematikë për fëmijë - Shqip App Screen 1Matematikë për fëmijë - Shqip App Screen 2Matematikë për fëmijë - Shqip App Screen 3Matematikë për fëmijë - Shqip App Screen 4Matematikë për fëmijë - Shqip App Screen 5Matematikë për fëmijë - Shqip App Screen 6

Apk scan results


Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,com.beeapps.matematikeperfemije.apk Was Pure And Safe.

Scan Stats:harmless:0|type-unsupported:11|suspicious:0|confirmed-timeout:0|timeout:0|failure:0|malicious:0|undetected:63|
Name:
SHA-1:e25477536f730b7d2d13eefd24d236f294028f31
SHA-256:8557fbbe0fae7b98cee1bec47b44e4a650d592ce4caca5078c58e48b8260d054
SSDEEP:196608:fcb7fslQskgHYVCpI9RiXpsHRMK7FaTwq3r4g:fmYqs5FpI+JooTwcR
File type:Android
Magic:Zip archive data, at least v2.0 to extract
File size:6720848
Uncompressed Size:12546090
Contained Files	:611
Contained Files By Type:xml:214,dex:1,MF:1,RSA:1,m4a:15,SF:1,png:311,

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. sinan dobreva-avatar

  sinan dobreva

  Aplikacioni super

 2. A Google user-avatar

  A Google user

  Super aplikacion, femijet mund te mesojne dhe te ushtrojne me funksionet themelore te matematikes. Ju lumte!

 3. Erdi keiee-avatar

  Erdi keiee

  Ju lumte!

 4. Elois Haka-avatar

  Elois Haka

  Pl

 5. Liridon Sadiku-avatar

  Liridon Sadiku

  Nice

 6. -avatar

 7. -avatar

 8. -avatar

 9. -avatar

 10. -avatar