Mburoja.net APK

Version 1.5 - com.islam.mburoja
islam,mburoja,education,mburoja.net

Islami autentik në driten e Kur`anit dhe të Sunetit
MBUROJA.net OFFLINE READER

APP Information

Download Version 1.5 (5)
Apk Size10.30 MB
App DeveloperUnioni
Malware CheckTRUSTED
Install on Android3.0 and up
App Packagecom.islam.mburoja.apk
MD5e874c8a64dbf4103201e88cb3e1d5e1e
Rate5
Website http://mburoja.net

Download Mburoja.net 1.5 APK

App Description

Mburoja.net is islam,mburoja,education,mburoja.net, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Unioni website who developed it. com.islam.mburoja.apk apps can be downloaded and installed on Android 3.0 and higher Android devices. The Latest Version of 1.5 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 315+ times on store. You can also download com.islam.mburoja APK and run it with the popular Android Emulators.

Duke qenë se jemi duke jetuar në një mjedis ku promovohen kultura e ideologji të ndryshme, ndërsa në besimin Islam janë infiltruar pikëpamje dhe koncepte që janë të huaja për të, do të mundohemi ta paraqesim Islamin burimor, me qëllim që të jetë kriter vlerësimi për devijimet përbrenda Islamit dhe njëherësh të paraqesë alternativë për doktrinat obskurante, të cilat i servohen shoqërisë sonë. Pavarësisht nga fakti që pjesa dërmuese e popullatës i përket besimit Islam, kredoja Islame, me tërë atë që ajo nënkupton, është zbehur deri në një gjë të parëndësishme dhe si e tillë ajo më nuk paraqet identitet të bashkësisë apo individit. Dëlirësia hyjnore e Islamit është cenuar nga perceptimi i çoroditur dhe të kuptuarit e gabuar të sekteve dhe personave të ndryshëm, të cilët ia atribuojnë veten Islamit, si dhe nga propaganda e egër mediatike, e cila ia vesh petkun e terrorizmit dhe ka për qëllim që ta diskreditojë këtë fe bujare me atë që është mu e kundërta e saj.
Kjo metodë e thirrjes mund të përmblidhet në dy fjalë: tesfije (pastrim) dhe terbije (edukim).
- Kjo do të thotë pastrimin e akides (besimeve) nga të gjitha format e shirkut, të cilat mund ta dëmtojnë apo anulojnë besimin e individit
- Pastrimin e fikhut nga interpretimet e gabuara, që janë produkt i fanatizmit medhhebor dhe paragjykimeve që bëhen për shkak të përkatësisë partiake dhe të cilat janë në kundërshtim me fikhun e Kur'anit dhe Sunetit
- Pastrimin e metodologjisë nga idetë e shpikura, të cilat e sabotojnë implementimin korrekt të qasjes së duhur sipas shembullit të gjeneratave të para të besimtarëve, superioriteti i të cilave është vërtetuar në Kur'an dhe në Hadith të vërtetë - metodë e cila është kusht për arritjen e synimeve në këtë botë dhe shpëtimit në botën tjetër
- Paralajmërimi dhe sqarimi i gjendjes së individëve të caktuar dhe literaturës devijuese, e cila e errëson realitetin Islam, duke futur konfuzion në radhët e muslimanëve dhe duke i ngulfatur përpjekjet e thirrjes së mirëfilltë në të vërtetën sipas metodës së pejgamberëve të Allahut
- Po ashtu, edukimi i gjeneratave të reja në mësimet e shëndosha autentike dhe fisnikërimi i tyre me etikë fetare, që të shërbejnë si bazament për formimin e një shoqërie të vërtetë Islame
Jemi munduar që të jemi gjithëpërfshirës ne zgjedhjen e temave të cilat do të japin një perspektivë të plotë të këtij koncepti, duke trajtuar bazat dhe parimet fundamentale të fesë si dhe çështjet anësore që kanë të bëjnë me aspekte të ndryshme fetare.
E mirëpresim çdo këshillë apo vërejtje, e cila bëhet me qëllim të mirë dhe për hir të Allahut.
MBUROJA.net 

App ChangeLog

 • Është shtuar kapitulli Pyetje & Përgjigje

App Screens

Mburoja.net App Screen 1Mburoja.net App Screen 2Mburoja.net App Screen 3Mburoja.net App Screen 4

1578849166230.apk
Name:1568137453346.apk

Apk scan results


Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,com.islam.mburoja.apk Was Pure And Safe.

Scan Stats:confirmed-timeout:0|failure:0|harmless:0|malicious:0|suspicious:0|timeout:0|type-unsupported:10|undetected:62|
Name:1578849166230.apk
Name:1568137453346.apk SHA-1:62b9c02b0bff36c98449f3a6d1aa8f01f1746502 SHA-256:07ac27985e8ee705b47691f0adc34943961cfded6ec297db52ddd6ff5059ff9e SSDEEP:49152:WHzEjVk/3RRN0+5WbKEh8OqXsTiRqJt1UsLHC0JU+D8S+CTh7oD7WYXTglXsBQST:+SE3R30AslLpt1RLNU+DSek File type:Android Magic:Zip archive data File size:10798270 Uncompressed Size:13754153 Contained Files :507 Contained Files By Type:MF:1,RSA:1,SF:1,dex:1,jpg:3,png:280,ttf:1,xml:218,

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. gent gent-avatar

  gent gent

  Vendosini një emër tjetër se nuka ka lidhje me librin mburoja e muslimanit

 2. abdullah ibn nuh ibn adem-avatar

  abdullah ibn nuh ibn adem

  Shkruani edhe si te falemi per fillestar

 3. A Google user-avatar

  A Google user

  Mburoja e muslimanit pse nuk del?

 4. Malik Çelaku-avatar

  Malik Çelaku

  Shume pune e mire Allahu jua shperblefte Shpresoj ti permbushni dhe pritshmerite me temat e tjera qe inshaAllah i beni pjese te programit.

 5. A Google user-avatar

  A Google user

  Boring

 6. -avatar

 7. -avatar

 8. -avatar

 9. -avatar

 10. -avatar