Kuleta - Money Manager APK

Version 1.1.1 - kuleta.moneymanager
kuleta,moneymanager,finance

Kuleta - Money Manager apk

APP Information

Download Version 1.1.1 (3)
Apk Size3.35 MB
App DeveloperMergim Krasniqi
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.0.x and up
App Packagekuleta.moneymanager.apk
MD58215500c8a2a1e434a520bc307b37599
Rate5
Website http://facebook.com/Kuleta.MoneyManager/

Download Kuleta - Money Manager 1.1.1 APK

App Description

Kuleta - Money Manager is kuleta,moneymanager,finance, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Mergim Krasniqi website who developed it. kuleta.moneymanager.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.0.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.1.1 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 337+ times on store. You can also download kuleta.moneymanager APK and run it with the popular Android Emulators.

Kuleta - Money Manager, is an application which serves to manage money, especially managing of incomes and expenses of the month. With this application you can track all the incomes and expenses you make within a period of time, also you can manage all your savings and borrowings.
Kuleta - Menaxhuesi i Parave, është aplikacion i cili shërben për menaxhimin e parasë, saktësishtë menaxhimin e hyrjeve dhe të shpenzimeve mujore. Me anë të këtij aplikacioni ju mund ti shikoni të gjitha hyrjet dhe shpenzimet që i keni bërë mbrenda një periudhe kohore, poashtu keni mundësinë që ti menaxhoni huazimet apo kursimet tuaja. 

App ChangeLog

 • * Valuta Franga Zvicerane (CHF)
 • * Përshkrimi për të Hyrat dhe Shpenzimet
 • * 2 Kategori të reja: Duhan dhe Kredi
 • * Hapja e Aplikacionit me anë të Fjalëkalimit
 • * Përmirësimi i disa lëshimeve në versionin e kaluar

App Screens

Kuleta - Money Manager App Screen 1Kuleta - Money Manager App Screen 2Kuleta - Money Manager App Screen 3Kuleta - Money Manager App Screen 4Kuleta - Money Manager App Screen 5Kuleta - Money Manager App Screen 6Kuleta - Money Manager App Screen 7Kuleta - Money Manager App Screen 8

1582072775845.apk
Name:kuleta.moneymanager.apk
Name:8215500C8A2A1E434A520BC307B37599

Apk scan results


Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,kuleta.moneymanager.apk Was Pure And Safe.

Scan Stats:confirmed-timeout:0|failure:0|harmless:0|malicious:0|suspicious:0|timeout:1|type-unsupported:11|undetected:63|
Name:1582072775845.apk
Name:kuleta.moneymanager.apk
Name:8215500C8A2A1E434A520BC307B37599 SHA-1:7ac93984b6b1b4b9c7c81a0778c8c44aea82a14b SHA-256:6a3058e25c34ce493e302d86356e6008654cb49f7713b4453cc09d2646fcbb98 SSDEEP:49152:20UfoE45f1BuyYdCq2GFkm4FgDvedvdhdYHeT6LKAw0K84hEONwp7EsSRRgyPf0H:2BR4fBpYFzyFPJ99nAw0K80Eqwp6f0H File type:Android Magic:Zip archive data, at least v2.0 to extract File size:3516973 Uncompressed Size:6159267 Contained Files :758 Contained Files By Type:MF:1,RSA:1,SF:1,dex:1,png:481,xml:271,

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Ylli L-avatar

  Ylli L

  Ne update-n e ri qe kishit mujt me shtu korunen Çeke

 2. Cadi's Channel-avatar

  Cadi's Channel

  Bone një Update se nuk është duke u hapur aplikacioni

 3. JITHIN MG-avatar

  JITHIN MG

  Best one, Thank u

 4. Sallmin Rexha-avatar

  Sallmin Rexha

  Excellent

 5. Rasim Ajredini-avatar

  Rasim Ajredini

  Great application, got used to it. I have a request though : Is there any possibility you can add the Denar currency too ? As a citizen in Macedonia it's a bit hard for me to manage with Euros. Thank you.

 6. varis vezgishi-avatar

  varis vezgishi

  A perfect app for money managment.

 7. Arsim Haziri-avatar

  Arsim Haziri

  Nice app, great idea congratulations...

 8. Sabri Berisha-avatar

  Sabri Berisha

  T'pergezoj per punen Mergim!

 9. Miran Hoxha-avatar

  Miran Hoxha

  Good Job 👍

 10. Erza Hoti-avatar

  Erza Hoti

  Amazing!