Miskolc menetrend APK

Version 11 - hu.mobilmenetrend.miskolc
mobilmenetrend,miskolc,maps,navigation,menetrend

Miskolc menetrend apk

APP Information

Download Version 11 (34)
Apk Size1.80 MB
App DeveloperErdei
Malware CheckTRUSTED
Install on Android2.3.x and up
App Packagehu.mobilmenetrend.miskolc.apk
MD527a8d12ffb25e0c20eae75b7668e202f
Rate5
Website http://mobilmenetrend.hu

Download Miskolc menetrend 11 APK

App Description

Miskolc menetrend is mobilmenetrend,miskolc,maps,navigation,menetrend, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Erdei website who developed it. hu.mobilmenetrend.miskolc.apk apps can be downloaded and installed on Android 2.3.x and higher Android devices. The Latest Version of 11 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 58+ times on store. You can also download hu.mobilmenetrend.miskolc APK and run it with the popular Android Emulators.

Miskolc közlekedési menetrendje több változatban (offline).
Keresni lehet a megszokott módon járatok adataira, valamint a program lehetőséget ad térképen megtekinteni a viszonylatok menetrend szerinti pozícióját, indulási adatait.
Bekapcsolt GPShálózati helymeghatározás esetén a tartózkodási helyhez igazítja a térképet, így azonnal láthatóak a közelben lévő buszok, villamosok. 
A térképes megjelenítésben megállók menetrendjei is kiválaszthatóak.
Fennálló problémák a térképes megjelenítésben:
-a 29-es, 2-es járatok egyetemi betérője nem látható
-a 8-as viszonylat "tört" járatainak egy része hiányzik. 

App ChangeLog

 • Változások:
 • - Android kötelező SDK frissítése
 • - térkép aktualizálása
 • - hibajavítások

App Screens

Miskolc menetrend App Screen 1Miskolc menetrend App Screen 2Miskolc menetrend App Screen 3Miskolc menetrend App Screen 4Miskolc menetrend App Screen 5Miskolc menetrend App Screen 6Miskolc menetrend App Screen 7Miskolc menetrend App Screen 8Miskolc menetrend App Screen 9

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Peter Zabb-avatar

  Peter Zabb

  Nagyon jó, nekem bevált. Az nem teljesen világos, húgy a különböző szín és betujelzesek mit jelentenek, de amire kell, az pontosan megvan ettől eltekintve. Remélem, sokáig rajta maradsz ezen a projekten :)

 2. Bálint Szabó-avatar

  Bálint Szabó

  Szörnyű.

 3. Matyas Nikolett-avatar

  Matyas Nikolett

  :) jò !

 4. Gabor Toth-avatar

  Gabor Toth

  Szamomra teljesen hasznalhatatlan. A masik menetrend sokkal egyszerubb atlathatobb es tobb ertelmes funkcioja volt szamomra. Legnagyobb problemam, hogy ebben egyszeruen nem tudok menetidot tervezni, mert nem enged az orak kozott valtoztatni es az erkezesi ido sincs feltultetve, ja es a kiindulasi helyhez is allandoan nyomogatni kell a kijelzot. A masik appban ezt 2 erintessel megoldottam, ugy, hogy kozben tobb infohoz jutottam.

 5. A Google user-avatar

  A Google user

  A dizajn kisse fapados, fe funkcioja abszolut rendben van! Google maps terkepnek jobban orulnek!

 6. A Google user-avatar

  A Google user

  Az ötlete jó ennek az alkalmazásnak. Azonban a szokásossal ellentétben, az alkalmazás nem a célállomását tünteti fel a járatoknak a menetrendben, hanem a kiindulását. Ez zavaró, ami még fél év használat után is gondolkodóba ejt, hogy mit is kell választanom, amikor egy adott járat menetrendjére vagyok kíváncsi, mert a világ tömegközlekedési menetrendjeiben, egyszerűen nem ez a megszokott. A térképen a járatokat jobb lenne körök helyett háromszögekkel jelölni, ahol a háromszögek csúcsa a menetirányba mutat, így egy pillantással fel lehetne mérni, hogy az adott tartózkodási helyben, milyen járatok, merrefelé közlekednek. Ezzel nem kellene a felvillanó pontok frissítéseire várakozni eldöntendő, hogy melyik irányba is haladnak a jelzett járatok.

 7. A Google user-avatar

  A Google user

  Közel van a tökéleteshez, a többi az MVK-n múlik! Kedves MVK, GPS-t a miskolci buszokra és villamosokra!

 8. A Google user-avatar

  A Google user

  jo kis app, eddig csak arra lehet panaszom h kicsit lassu a gorgetes, meg a telefon vissza gombjara elegge lassan reagal (2-3sec), amugy fasza app, respect!

 9. -avatar

 10. -avatar