NOS APK

Version 5.10 - nl.nos.app
Last updated: 2019-02-08 21:57:27

Immediately informed of the latest news and sports headlines.

NOS android

Android NOS APK Free Download Version 5.10 (nl.nos.app). App developed by NOS File size 10.26 MB. Immediately informed of the latest news and sports headlines.

APP Information

App Download Version5.10 (230)
Updated2019-02-08 21:57:27
Apk Size10.26 MB
App DeveloperNOS
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.4.x and up
App Package nl.nos.app.apk
MD52a5a9cc19adeedaf6a77067adc1b5a94
Rate
3

Download NOS 5.10 APK

App Description

NOS 5.10 app is Tested By Antivirus, App is TRUSTED.This App rating is 3 On mobile devices. Star You could visit NOS website to know more about the company/developer who developed this. The New NOS APK can be downloaded and installed on android phone supporting 4.4.x api and above. Download the app using your favorite browser and click on install to install the app. Please note that we provide original and pure apk file and provide faster download speed than NOS apk mirrors. You could also download Free apk of NOS and run it using popular android emulators Or Cell Phone.You Can Download free latest version 5.10 Stable and Easy Form google play Or Android Store.

App ChangeLog

  • - Het voorpagina probleem op Android versie 4.4 is opgelost

App Screens

NOS androidNOS androidNOS android

Reviews

Ik ben vooral super blij met de widget, maar sinds kort zitten er echt gênant lange reclames op de video's in de app (30 sec). Ain't nobody got time for that! Die sla ik altijd over. Please be reasonable & maak de ads korter!


Bah, bah bah! Heel vaak reclame aan begin van video's. Alsof je naar een commerciële zender zit te kijken, vind het vreselijk. Journalistiek gaat het ook al niet best. Ik haak voorlopig af.


Goede app, echter kom ik voor het nieuws en niet de reclame. Zeer jammer dat er nu reclame in zit.


Al jaren gebruik ik zeer tevreden de app. Dat er een vorm van advertising wordt gebruikt okay, ondanks dat de NOS niet commercieel is. Voor iedere video een advertentie ervoor gooien maakt me helemaal gek. Nota bene soms langere advertenties dan fragmenten. Heel jammer.


app is great, content is great. The advertisements in the videos are a real turn off. Make a payed version without ads or will try to find an alternative.


De reclame is mij ook een doorn in het oog. Vooral omdat ik NPO Start Plus heb, maar deze app hier nog niet geschikt voor is! Graag zsm support voor deze betaalde dienst, zodat ik niet meer geconfronteerd word met reclame.


Waarom krijg ik 2 reclamevideo's te zien voor een filmpje van nog geen minuut? Op YouTube hoef ik maar 5 seconden naar reclame te kijken voor een video van meerdere minuten, en dat is een commercieel platform!


Waarom laden de nieuws uitzending zo traag. In elke andere (nieuws) app kan ik gelijk lijken, maar bij de nos moet elk filmpje constant bufferen😔


Heel fijne gebruikers ervaring. Goed gebruik van animaties (openen en sluiten artikelen bv). Goed leesbaar lettertype. Lekker veel witruimte. Intuïtieve navigatie. Overzichtelijk... netjes hoor...


Soms werkt het weer niet, dan weer wel. Zelfs de video's zijn nauwelijks geheel te zien.


Goede app die nu geruïneerd is door de advertenties bij de filmpjes.


Blij dat ik toegang heb tot relevante en goede artikelen maar de app is te traag sinds de laatste update, het laden van het overzicht duurt te lang, daarna ook nog bij ieder artikel wachten :/ Neem een voorbeeld aan de oude Nu.nl app die in ieder geval de tekst meteen binnenhaalde. Of kijk eens hoe snel de app van The Guardian laadt; dit kan echt beter.


reclames voordat ik een video kan kijken, rot toch op met die klote onzin!


Was een goede app. Tot de nos besloot advertenties te gaan tonen. Zijn ze helemaal mal daar. Dit is een publieke omroep app, oftewel gesponsord door belasting geld. Even heel gauw weg wezen met die gierige advertenties dus. Het is het een of het ander. Of advertenties of overheidsgeld aannemen. Niet beide, gieren.


Ik maak mij wel zorgen over de app sinds er advertenties toegevoegd zijn. Straks is het net als de AD app overladen met advertenties en clickbait... Één ding weet ik wel mij ben je kwijt als gebruiker zodra dat gebeurt. Gebruik slimmere manieren om inkomsten te genereren ipv advertenties van 2 minuten lang... Donaties, enquêtes, etc... En wees niet zo ontzettend opdringerig met die advertenties 😫


Kon de app altijd waarderen, maar krijg sinds kort lange advertenties bij het kijken van een video. Gevolg: ik kijk geen video's meer en gebruik de app niet meer met plezier. Dan maar terug naar een webbrowser met add-blocker. Verder ook problemen gehad om vanaf het WiFi van hotels (in buurlanden) met (Nord)VPN video's te bekijken terwijl de VPN ingesteld was op dat buurland.


Ik gebruik deze app met Chromecast maar de video buffert niet goed en het beeld en geluid staken na enkele seconden en komen dan na 30 seconden weer op gang. Andere video apps zoals YouTube en Netflix werken soepel snel en foutloos met mijn android telefoon tv en internet verbinding. Dus daar lijkt het niet aan te liggen.


Met de laatste update is reklame zonder de app te verbeteren. Dus teruggegaan naar mijn gebackupte versie! Verder zijn de volgende oude tekortkomingen nog steeds aanwezig: Kan geen Journaal/Nieuwsuur/etc. zien anders dan het laatste. Op de site kan het wel. Stom dat dat niet in de app kan.


Terug naar 1 ster. Erg lange, verplicht te kijken reclame. Was eerder niet zo en dus goed wat mij betreft. Op zoek naar een andere nieuwsapp dan maar als dit zo blijft


Het is een enorm gemis dat er geen optie is om categorieën nieuws uit te zetten of de openingspagina te veranderen! Nu met reclame! :(


App Permissions

NOS 5.10 requires following permissions on your android device.

android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.ACCESS_WIFI_STATE
android.permission.CHANGE_WIFI_MULTICAST_STATE
android.permission.FOREGROUND_SERVICE
android.permission.INTERNET
android.permission.WAKE_LOCK
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE

Older Versions

updated: 2019-01-23 17:06:22
updated: 2018-12-22 22:41:50
updated: 2018-12-21 10:36:07

See more versions...

More Android Apps to Consider

Bloomberg: Market & Financial News
V:5.12.8.1629626.9d07d88f9 com.bloomberg.android.plus.apk
issuu - Read Magazines, Catalogs, Newspapers.
V:5.19.0 com.issuu.android.app.apk
Palabre Feedly RSS Reader News
V:3.2.4 com.levelup.palabre.apk
The Black Vault
V:1.123.163.594 com.conduit.app_547bd9deecd4487f9acba1687f99bcf2.app.apk
Inoreader - News App & RSS
V:6.1.3 com.innologica.inoreader.apk
Briefing for Samsung (Update)
V:3.1.0 flipboard.boxer.app.apk
Google Play Newsstand
V:5.8.0 com.google.android.apps.magazines.apk
Pocket: Save. Read. Grow.
V:7.0.79.1 com.ideashower.readitlater.pro.apk
Les Journaux en Français
V:2.2.2.4 com.barisefe.francenewspapers.apk
L'Entreprise
V:7.1.3 com.roularta.lentreprise.apk