Namazi - Shqip APK

Version 5.0 - faljaenamazit.app
Last updated: 2018-05-14
faljaenamazit,education,namazi

APP Information

Download Version 5.0 (33)
Apk Size23.09 MB
App DeveloperDardan Bala
Malware CheckUNKNOWN
Install on Android2.3.x and up
App Packagefaljaenamazit.app.apk
MD55a259d0d0de7f7c4f491a09c85b27a3d
Rate3
Website http://www.NamaziShqip.com

Download Namazi - Shqip 5.0 APK

App Description

Namazi - Shqip is faljaenamazit,education,namazi, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 3 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Dardan Bala website who developed it. faljaenamazit.app.apk apps can be downloaded and installed on Android 2.3.x and higher Android devices. The Latest Version of 5.0 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 48821+ times on store. You can also download faljaenamazit.app APK and run it with the popular Android Emulators.

 është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë . 

Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen dardan.bala@gmail.com. 

App ChangeLog

 • 1. Ndryshimi i kalendarit per vitin 2018 te Takvimi.
 • 2. Shtimi i haditheve Rijadus Salihin.
 • 3. Shtimi i notifikimeve te Kurani per rikujtimin e leximit te tij.
 • 4. Shtimi i statistikave te Kurani.
 • 5. Shtimi i kerkimit te ajeteve ne Kuran.
 • 6. Shtimi i mburojes se Muslimanit.
 • 7. Shtimi i emrave per femije.

App Screens

Namazi - Shqip App Screen 1Namazi - Shqip App Screen 2Namazi - Shqip App Screen 3Namazi - Shqip App Screen 4Namazi - Shqip App Screen 5Namazi - Shqip App Screen 6Namazi - Shqip App Screen 7Namazi - Shqip App Screen 8

namazi-shqip.apk
Name:1570613735359.apk
Name:1567356370734.apk

Apk scan results


Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,faljaenamazit.app.apk Was Pure And Safe.

Scan Stats:confirmed-timeout:0|failure:0|harmless:0|malicious:0|suspicious:0|timeout:1|type-unsupported:11|undetected:63|
Name:namazi-shqip.apk
Name:1570613735359.apk
Name:1567356370734.apk SHA-1:d63921d573261e5262641c93450467d2550278bb SHA-256:e1c6062ed3e67da4d4a64f9594fceb41cb267bdf11510b798fdaf8513843e598 SSDEEP:393216:mN+NQIoeEk3A3cdFvk3gGPGYwErLfGkSkMQSMt8:O+6IoyAMda3gsGdifRSKt8 File type:Android Magic:Zip archive data, at least v2.0 to extract File size:24216565 Uncompressed Size:29514681 Contained Files :919 Contained Files By Type:MF:1,RSA:1,SF:1,css:1,dex:1,jpg:4,mp3:4,otf:17,png:532,xml:333,zip:6,

Permissions

requires following permissions on your android device.

android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION
android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION
android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.INTERNET
android.permission.RECEIVE_BOOT_COMPLETED
android.permission.VIBRATE
android.permission.WAKE_LOCK
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
faljaenamazit.app.permission.C2D_MESSAGE
android.hardware.location
android.hardware.location.gps
android.hardware.location.network
android.hardware.touchscreen
approximate location (network-based)
Allows the app to get your approximate location. This location is derived by location services using network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine approximately where you are.

precise location (GPS and network-based)
Allows the app to get your precise location using the Global Positioning System (GPS) or network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine where you are, and may consume additional battery power.

view network connections
Allows the app to view information about network connections such as which networks exist and are connected.

full network access
Allows the app to create network sockets and use custom network protocols. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet.

run at startup
Allows the app to have itself started as soon as the system has finished booting. This can make it take longer to start the phone and allow the app to slow down the overall phone by always running.

control vibration
Allows the app to control the vibrator.

prevent phone from sleeping
Allows the app to prevent the phone from going to sleep.

modify or delete the contents of your SD card
Allows the app to write to the SD card.

receive data from Internet
Allows apps to accept cloud to device messages sent by the app's service. Using this service will incur data usage. Malicious apps could cause excess data usage.

Certificate

Certificate Issuer:CN:Dardan Bala
Certificate Subject:CN:Dardan Bala

Activities

app.faljaenamazit.MainActivity
app.faljaenamazit.TakvimiNotificationActivity
com.facebook.FacebookActivity
com.google.android.gms.ads.AdActivity
com.google.android.gms.ads.purchase.InAppPurchaseActivity
com.google.android.gms.common.api.GoogleApiActivity
com.facebook.CustomTabMainActivity

Providers

com.facebook.FacebookContentProvider
com.facebook.internal.FacebookInitProvider
com.google.firebase.provider.FirebaseInitProvider

Services

app.faljaenamazit.utils.kurani.KuraniReaderService
app.faljaenamazit.utils.takvimi.NamaziWakefulService
app.faljaenamazit.utils.MyFirebaseMessagingService
app.faljaenamazit.utils.MyFirebaseInstanceIDService
com.google.firebase.messaging.FirebaseMessagingService
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementService
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdService

Receivers

app.faljaenamazit.utils.takvimi.NamaziAlarmReceiver
app.faljaenamazit.utils.FridayAlarmReceiver
app.faljaenamazit.utils.kurani.KuraniAlarmReceiver
app.faljaenamazit.NamaziAppWidget
app.faljaenamazit.utils.BootReceiver
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementReceiver
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementInstallReferrerReceiver
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdInternalReceiver

Interesting Strings

http://
http://namazishqip.com/DardanBala/API/
http://namazishqip.com/DardanBala/API/aplikacionet.json
http://namazishqip.com/DardanBala/API/namaziupdate.php
http://namazishqip.com/DardanBala/API/notification.json
http://play.google.com/store/apps/details
http://play.google.com/store/apps/details?id=
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca
http://plus.google.com/
http://schemas.android.com/apk/res/android
http://www.example.com
http://www.google.com
https://
https://.facebook.com
https://app-measurement.com/a
https://csi.gstatic.com/csi
https://facebook.com
https://facebook.com/device?user_code=%1$s&qr=1
https://goo.gl/FZRIUV
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/mraid/v2/mraid_app_banner.js
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/mraid/v2/mraid_app_expanded_banner.js
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/mraid/v2/mraid_app_interstitial.js
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/sdk-core-v40.html
https://graph-video.%s
https://graph.%s
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/gen_204
https://play.google.com/store/apps/details?id=faljaenamazit.app
https://www.facebook.com/NamaziAppOfficial
https://www.google.com/dfp/debugSignals
https://www.google.com/dfp/inAppPreview
https://www.google.com/dfp/linkDevice
https://www.google.com/dfp/sendDebugData
https://www.googleapis.com/auth/appstate
https://www.googleapis.com/auth/datastoremobile
https://www.googleapis.com/auth/drive.appdata
https://www.googleapis.com/auth/drive.file
https://www.googleapis.com/auth/fitness.activity.read
https://www.googleapis.com/auth/fitness.activity.write
https://www.googleapis.com/auth/fitness.body.read
https://www.googleapis.com/auth/fitness.body.write
https://www.googleapis.com/auth/fitness.location.read
https://www.googleapis.com/auth/fitness.location.write
https://www.googleapis.com/auth/fitness.nutrition.read
https://www.googleapis.com/auth/fitness.nutrition.write
https://www.googleapis.com/auth/games
https://www.googleapis.com/auth/plus.login
https://www.googleapis.com/auth/plus.me
https://www.googleapis.com/auth/plus.moments.write
https://www.youtube.com/channel/
https://www.youtube.com/playlist?list=
https://www.youtube.com/user/
https://www.youtube.com/watch?v=

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Aldrin Halili-avatar

  ,,Namazi'' është aplikacion me të gjitha. Shumë nga gjërat që duhet t'i dish e t'i kesh gjithmomë me vete, i ke këtu, në këtë aplikacion. Allahu qoftë i kënaqur me juve.

 2. kidushi jemm kidushi jemm-avatar

  kidushi jemm kidushi jemm

  2018-05-16T13:59:30.855Z

  Shum i mir amo kam ni kerkes /Bane te takvimi miniher me ta qit nsa falet namazi /Per sene tjera Allahu ju dhashte hakun

 3. A Google user-avatar

  All-llahu ju shperbleft per mundin qe beni falemderit qe e rregullut ndrrimin e ores selamun alejkum e falemderit edhe nje her

 4. Adrian Jakupi-avatar

  Selamu Alejkum a ka mundsi ti rregulloni shkronjat arabe qe tmund te lexohet edhe arabisht kurani.

 5. Xhuliana Rejan-avatar

  Aplikacioni shum i dobishem por nuk e keni ndryshuar orarin e namazeve pas ndryshimit te ores

 6. Gaming Zone-avatar

  Allahu jua shperblefte per kete aplikacion qe na informon rreth Islamit.

 7. Drilon Asani-avatar

  Allahu ju shperbleft qe e keni bere nje gje te till

 8. Soni Dhembi.-avatar

  Po te kishte dhe Kuran audio do i meritonte 5 yje

 9. A Google user-avatar

  Aplikacioni me i mir per namazin Allahu ju shperbleft me te mira

 10. Xani.sinani Sinani.5-avatar

  Xani.sinani Sinani.5

  2018-05-16T18:15:11.770Z

  Faleminderit shum per kte aplikacjon zoti jau shperbleft.

 11. A Google user-avatar

  It is the best application.I love it . You did a good job. Thank you , go ahead...

 12. Andrea likaj-avatar

  Shum programi i mir allahu iau shperbleft 😊

 13. Erzen Abazi-avatar

  Lehtesim per gjdo praktikues , ose fillestar

 14. A Google user-avatar

  Pse nuk esht kthyer ora ?

 15. A Google user-avatar

  treguesi i Kibles nuk po funksionon

 16. Greta Uruci-avatar

  Allahu ju shperblefte Shume i dobishem

 17. A Google user-avatar

  Everything is on my way as I expected

 18. Ingethand-avatar

  Është aplikacion shumë i mirë

 19. miri basha-avatar

  Zoti jua shperbleft!

 20. arben mazreku-avatar

  I like Muslim.

 21. A Google user-avatar

  is a application very well

 22. A Google user-avatar

  ALLAHU JU SHPERBLEFT

 23. LORIND BERISHA-avatar

  Shum aplikacion i mir

 24. Klon Plaku-avatar

  Shum i domosdoshem

 25. Marjo Jaupaj-avatar

  Aplkacioni mir

 26. DOMI STAFA-avatar

  Domi stafa

 27. unknown channel-avatar

  unknown channel

  2018-03-30T10:37:24.000Z

  Im muslim

 28. Arlind Lindi-avatar

  Arlind M

 29. GOLD AG-avatar

  Allah is one

 30. Myrvete Hyseni-avatar

  Shum i mir

 31. A Google user-avatar

  Namazi Shqip

 32. Asi-avatar

  This aplicatoon is very bur very good

 33. A Google user-avatar

  Allahu ju shperbleft😇😇😇😇😇😇

 34. A Google user-avatar

  I love Allah

 35. A Google user-avatar

  Drink

 36. A Google user-avatar

  The

 37. Xhulio Skenderi-avatar

  Xhulio Skenderi

  2018-05-01T12:18:32.143Z

  Mashalla

 38. fortnite upload-avatar

  fortnite upload

  2018-03-27T17:02:52.719Z

  Perfekt

 39. Sara jojo-avatar

  Subhanallah

 40. Rexhino Nasufi-avatar

  Allah

 41. A Google user-avatar

  Elhamdulila

 42. Aziz Bahtiri-avatar

  Elhamdulilah

 43. A Google user-avatar

  👌👌👌👌👌

 44. Bdhsbe E E Bdbdbbdbdbd-avatar

  Bdhsbe E E Bdbdbbdbdbd

  2018-04-21T17:27:01.200Z

  Very good good good i love it

 45. Dejvi 10-avatar

  👌👌👌

 46. Ardox Berisha-avatar

  🕌🕌

 47. Revi Meda-avatar

  I love it

 48. A Google user-avatar

  Good app

 49. A Google user-avatar

  Best aplikacion

 50. Mursel Rama-avatar

  Awesome

 51. valon krasniqi-avatar

  perfect

 52. Griseld G1G-avatar

  E selam alejkum o vllezer me keto emrat qe keni nxjer keni bo gabime trashanike si thoni emer musliman kur ka kuptim te keq cesht ai emer i zi ose ai tjetri ateist ose i cuditshem ca jan kto emra emri duhet te ket kuptim dhe te kurani mos e shkruni jj po shkruheni xh sps ka te rinj ne islam qe nuk e kuptojn mezi i kuptoj dhe un . Mos boni mo gabime te tilla me ate orarin e namazeve kuranin mburojen dhe hadithet na keni nderu allahu ju shperbleft

 53. A Google user-avatar

  Shum aplikacion i mire me ndihmon shum Allahu ju shperbleft 👼

 54. A Google user-avatar

  Great.. i like it :-*

 55. Geri Uliu-avatar

  Allahu ju shperblefte, por sikur te kishte me pak reklama do ishte me mire.

 56. A Google user-avatar

  Allahu ua shperblefte me xhennetin Firdeus !

 57. Enxhi Myrtezaj-avatar

  App shume I mire. Selam alejkum Elhamdulilah

 58. A Google user-avatar

  AMAZING

 59. Valter Smajlaj Valter Smajlaj-avatar

  Valter Smajlaj Valter Smajlaj

  2017-09-24T15:38:08.710Z

  Ju shperbleft Allahu shume mire kishit me ba me ja pas shtua edhe kalendarin islam naj ven vec ket kish si sugest per you veç edhe punen e shkrimit te haditheve korrekt eshte shume me ransi ..........

 60. A Google user-avatar

  Allahu jau shperbleft mua ne ndihmuat shum te falem faleminderit edhe per dovt qe jan te renditura njera pas njerave mirupafshim

 61. A Google user-avatar

  Best app!! Vetem ju lutem te rregulloni ardhjen e njoftimeve dhe busullen pasi nuk punon Allahu ju shperblefte

 62. A Google user-avatar

  Aplikacion shum I dobishm dhe funkional,mangësia evetme ësht që sësh edhe pr shtetet e tjera europjane

 63. Suad Aliji-avatar

  Është shume e mirë per nje besimtar musliman dhe mua me peqeu shume

 64. tefik zeneli-avatar

  Allahu ju shperbleft Por ndryshe suret te namazi ndryshe nkuran psh surja ilhas edhe kewther (transletimi)

 65. A Google user-avatar

  Me ndihmon shume sepse eshte mir qe namazi te falet ne kohe ,Allahu jua shperblefte

 66. A Google user-avatar

  Ju shperbleft allahu ne ket program mesohet shum mir ju lumt.

 67. A Google user-avatar

  Me ndihmon shume si fillestare qe jam, jane te gjitha qka me duhen por reklamat jane teper

 68. emer mbiemer-avatar

  Allahu jua shperblefte per kete aplikacion kaq te dobishem per muslimanet.

 69. Imran Sejfullahu-avatar

  Imran Sejfullahu

  2018-03-12T12:20:50.638Z

  Shumë app i mirë zoti ua shperblefte por kujdes psk me reklamat te nderuar.

 70. benny blanco-avatar

  Great material design, I like the UI

 71. zulldi sokoli-avatar

  Masha'allah Allahu te shpërblefte mundin shum programi i mir

 72. A Google user-avatar

  Wonderful -xhezak allahu hajren .Mashaallah barek ALL-LLAH

 73. A Google user-avatar

  Aplikacion i dobishem por bllokon kapak dhe reklama shum qe bejne pengesa.

 74. A Google user-avatar

  Shume e kenaqur Allahu ua shperbleft

 75. A Google user-avatar

  shum mire shum aplikacion i bukur zoti je shperbleft

 76. Marcela Leskaj-avatar

  Allahu jua shperblefte eshte nje ndihmese e madhe per namazin

 77. D NIKAJ 001-avatar

  allahu jua shperbleft atyre qe e kan hap kyt program

 78. Rrahim Gashi-avatar

  Ju shperblefte edhe juve allahu

 79. Amit Selimi-avatar

  Shoom mire me plqen me pas 10 * do e kisha vlersu

 80. gentiana beqiri-avatar

  gentiana beqiri

  2017-11-27T20:10:09.567Z

  Busulla nuk bene. Si mund ta ndreq?

 81. A Google user-avatar

  Ju begatoft i madhi zot per ket super program

 82. Toni Cena-avatar

  Program shume I mire por busulla nuk funksionon ☺

 83. Altin TIN-avatar

  Allahu ju shperbleft per kete aplikacion

 84. Mensur Zeqiri-avatar

  Shum aplikacion i mire allahu ju shperbleft

 85. A Google user-avatar

  Bravo ju koft veq busulla spo leviz

 86. Asim Sylejmani-avatar

  Shume aplikacion i qelluar All-llahu ju shperbleft

 87. Selim Ademi-avatar

  ALL-LLAHU JU SHPERBLEFT IN SHAA ALLAH 🙏☝️

 88. Enver Beqiri-avatar

  Allahu ju shperbleft inshaAllah

 89. Durim Abazi-avatar

  Shum e mire zoti ju shperbleft

 90. Fehmi Shabani-avatar

  Allahu ju shperbleft aplikacioni shum i bukur

 91. theyfuck Gaming-avatar

  theyfuck Gaming

  2018-01-23T21:11:52.505Z

  Allahu ju shperbleft për këtë faqe

 92. Faruk Avdyli-avatar

  Allahu ju shperbleft shum mir

 93. Getuart Guri-avatar

  Është teper program informativ i shkëlqyer

 94. A Google user-avatar

  Allah is great and there is no other for Him alike to help us all

 95. انيس موش-avatar

  انيس موش

  2017-12-14T14:23:40.813Z

  Ju falenderojmë për këtë

 96. A Google user-avatar

  Program shum i mir bravo

 97. suada saraci-avatar

  Aplikacion shume i dobishem

 98. Ilir Jupolli-avatar

  Allahu ju shperbleft.

 99. Adnan KS-avatar

  Jeni ma te mirët 😍👌👑👑

 100. A Google user-avatar

  Allahu ju shperbleft