AutoShkolla RKS APK

Version 1.12 - co.tenton.admin.autoshkolla
Last updated: 2020-06-30
tenton,admin,autoshkolla,education

Autoshkolla për përgaditje në pjesën teorike për marrjen e Patent Shoferit.

APP Information

Download Version 1.12 (14)
Apk Size10.51 MB
App DeveloperTenton L.L.C.
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.0.x and up
App Packageco.tenton.admin.autoshkolla.apk
MD56f35c4c6551307e3cc74d38106a0489f
Rate5
Website http://www.autoshkolla-ks.com

Download AutoShkolla RKS 1.12 APK

App Description

AutoShkolla RKS is tenton,admin,autoshkolla,education, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 2 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Tenton L.L.C. website who developed it. co.tenton.admin.autoshkolla.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.0.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.12 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 21556+ times on store. You can also download co.tenton.admin.autoshkolla APK and run it with the popular Android Emulators.

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e trafikut në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën teorike për marrjen e patent shoferit.

Përmes 70 testeve me pyetje të ndryshme si situatat në trafik, rregulat e trafikut dhe sigurisë, shenjat e trafikut, semaforit dhe personave të autorizuar do të keni shumë të lehtë përgaditjen e Testit Final.

Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Nocionet, Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal), Shenjat e personave të autorizuar, Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike etj.

Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste.

Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:

• 70 Teste me pyetje dhe figura
• Nocionet
• Sinjalizimi vertikal
• Sinjalizimi horizontal
• Shenjat e personave të autorizuar
• Shenjat e tabelës së instrumenteve
• Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e trafikut në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën teorike për marrjen e patent shoferit.

Përmes 70 testeve me pyetje të ndryshme si situatat në trafik, rregulat e trafikut dhe sigurisë, shenjat e trafikut, semaforit dhe personave të autorizuar do të keni shumë të lehtë përgaditjen e Testit Final.

Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Nocionet, Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal), Shenjat e personave të autorizuar, Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike etj.

Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste.

Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:

• 70 Teste me pyetje dhe figura
• Nocionet
• Sinjalizimi vertikal
• Sinjalizimi horizontal
• Shenjat e personave të autorizuar
• Shenjat e tabelës së instrumenteve
• Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike 

App ChangeLog

 • Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
  Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në info@autoshkolla-ks.com

App Screens

AutoShkolla RKS App Screen 1AutoShkolla RKS App Screen 2AutoShkolla RKS App Screen 3AutoShkolla RKS App Screen 4AutoShkolla RKS App Screen 5AutoShkolla RKS App Screen 6

1570613888990.apk
Name:1564270438983.apk
Name:191fc5738bb3ed8bceb1e722baa889b1e6aea69ae7d0ef06d2dcbac2303fdd1e

Apk scan results


Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,co.tenton.admin.autoshkolla.apk Was Risky.Detected 1 From 55 Scan.
Scan Stats:confirmed-timeout:0|failure:0|harmless:0|malicious:1|suspicious:0|timeout:0|type-unsupported:11|undetected:59|
Name:1570613888990.apk
Name:1564270438983.apk
Name:191fc5738bb3ed8bceb1e722baa889b1e6aea69ae7d0ef06d2dcbac2303fdd1e SHA-1:99ed5c8b995feeb86e7e5d93917d24ecf9d16b89 SHA-256:191fc5738bb3ed8bceb1e722baa889b1e6aea69ae7d0ef06d2dcbac2303fdd1e SSDEEP:196608:UeG+tI2ajuPQI/ANGrCGRH+E1bKFOAIFv5hOpfIONnbZbYBPIrsWheFsCBe5G6T/:UeG+tI2a/uGGr5ReEsFOAmxUIONnbOgJ File type:Android Magic:Zip archive data File size:11025576 Uncompressed Size:24998044 Contained Files :1529 Contained Files By Type:MF:1,RSA:1,SF:1,dex:1,jpg:2,png:860,so:20,xml:85,

Permissions

requires following permissions on your android device.

android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION: Access fine location sources, such as the Global Positioning System on the phone, where available. Malicious applications can use this to determine where you are and may consume additional battery power.
android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE: Allows an application to view the status of all networks.
android.permission.CALL_PHONE: Allows an application to initiate a phone call without going through the Dialer user interface for the user to confirm the call being placed.
android.permission.INTERNET: Allows an application to create network sockets.
android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE: Allows an application to read from external storage
android.permission.WAKE_LOCK: Allows an application to prevent the phone from going to sleep.
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE: Allows an application to write to the SD card.
android.permission.com.viber.voip.phone.PhoneActivity: Unknown permission from android reference
co.tenton.admin.autoshkolla.permission.C2D_MESSAGE: C2DM permission.
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE: Unknown permission from android reference
precise location (GPS and network-based)
Allows the app to get your precise location using the Global Positioning System (GPS) or network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine where you are, and may consume additional battery power.

view network connections
Allows the app to view information about network connections such as which networks exist and are connected.

directly call phone numbers
Allows the app to call phone numbers without your intervention. This may result in unexpected charges or calls. Note that this doesn't allow the app to call emergency numbers. Malicious apps may cost you money by making calls without your confirmation.

full network access
Allows the app to create network sockets and use custom network protocols. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet.

read the contents of your SD card
Allows the app to read the contents of your SD card.

prevent phone from sleeping
Allows the app to prevent the phone from going to sleep.

modify or delete the contents of your SD card
Allows the app to write to the SD card.

receive data from Internet
Allows apps to accept cloud to device messages sent by the app's service. Using this service will incur data usage. Malicious apps could cause excess data usage.

Certificate

Certificate Issuer:C:10000, OU:TENTON LLC, L:Prishtina, O:TENTON LLC, ST:Kosova
Certificate Subject:C:10000, OU:TENTON LLC, L:Prishtina, O:TENTON LLC, ST:Kosova

Activities

co.tenton.admin.autoshkolla.MainActivitiy.AutoshkollaMainActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.SplashScreen_Activity.WelcomeActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.SplashScreen_Activity.SplashScreenActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Testet.TestetActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Testet.TestFormActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Testet.TestResultsFormActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.SinjalizimiHorizontal.SinjalizimiHorizontalActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.ShenjatPolicit.Shenjat_Policit_Activity
co.tenton.admin.autoshkolla.Nocionet.NocionetActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Ligjeratat.LigjeratatActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.SinjalizimiVertikal.SinjalizimiVertikalActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.BlurryBackgroundsActivities.InfoActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.BlurryBackgroundsActivities.BlurRecyclerViewActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.BlurryBackgroundsActivities.SinjalizimiVertikalGridActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.AutoshkollaProfile.AutoshkollaListGridActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.BlurryBackgroundsActivities.TestUdhezimeActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.BlurryBackgroundsActivities.AlertWindowActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.LaunchActivities.LaunchActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Ilustrimet.IlustrimetActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Ilustrimet.IlustrimetWebview
co.tenton.admin.autoshkolla.AutoshkollaProfile.AutoshkollaProfile
co.tenton.admin.autoshkolla.ShenjatTabelesIlustrimeve.ShenjatTabelesIlustrimeveActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Procedurat.ProceduratActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Rregullat_Komunikacionit_Siguria_MjetetMotorike.SiguriaDheMjetetActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.Testet.TestQuestionResultActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.MainActivitiy.PreferencatActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.MainActivitiy.RaportoActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.AutoshkollaProfile.ReklamoActivity
co.tenton.admin.autoshkolla.AutoshkollaProfile.AutoshkollatListActivity
com.google.android.gms.tagmanager.TagManagerPreviewActivity
com.google.android.gms.ads.AdActivity
com.google.android.gms.appinvite.PreviewActivity
com.google.android.gms.auth.api.signin.internal.SignInHubActivity
com.google.android.gms.common.api.GoogleApiActivity

Providers

com.google.firebase.provider.FirebaseInitProvider
com.crashlytics.android.CrashlyticsInitProvider

Services

com.google.android.gms.cast.framework.media.MediaNotificationService
com.google.android.gms.cast.framework.ReconnectionService
com.google.android.gms.analytics.AnalyticsService
com.google.android.gms.analytics.AnalyticsJobService
com.google.android.gms.tagmanager.TagManagerService
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementService
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementJobService
com.google.android.gms.auth.api.signin.RevocationBoundService
com.google.firebase.messaging.FirebaseMessagingService
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdService

Receivers

co.tenton.admin.autoshkolla.LocalNotification.AlarmReceiver
com.google.android.gms.cast.framework.media.MediaIntentReceiver
com.google.android.gms.analytics.AnalyticsReceiver
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementReceiver
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementInstallReferrerReceiver
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdInternalReceiver

Interesting Strings

http://
http://autoshkolla-ks.com/
http://autoshkolla-ks.com/api/as/v6/public/images/v6/
http://autoshkolla-ks.com/api/as/v6/public/mobile/
http://hostname/?
http://play.google.com/store/apps/details
http://schemas.android.com/apk/res/android
http://static.realm.io/downloads/java/latest
http://static.realm.io/update/java?
http://static.realm.io/update/java?0.84.1
http://www.autoshkolla-ks.com/ads.html
http://www.example.com
http://www.facebook.com/autoshkollaapp
http://www.google-analytics.com
http://www.google.com
https://
https://api.mixpanel.com/track/?data=
https://app-measurement.com/a
https://csi.gstatic.com/csi
https://e.crashlytics.com/spi/v2/events
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/mraid/v2/mraid_app_banner.js
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/mraid/v2/mraid_app_expanded_banner.js
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/mraid/v2/mraid_app_interstitial.js
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/native_ads.html
https://googleads.g.doubleclick.net/mads/static/mad/sdk/native/sdk-core-v40.html
https://imasdk.googleapis.com/admob/sdkloader/native_video.html
https://mobilecrashreporting.googleapis.com/v1/crashes:batchCreate?key=
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/gen_204
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/gen_204?id=gmob-apps
https://play.google.com/store/apps/details?id=
https://plus.google.com/
https://settings.crashlytics.com/spi/v2/platforms/android/apps/%s/settings
https://ssl.google-analytics.com
https://support.google.com/dfp_premium/answer/7160685#push
https://www.google-analytics.com
https://www.google.com
https://www.google.com/dfp/debugSignals
https://www.google.com/dfp/inAppPreview
https://www.google.com/dfp/linkDevice
https://www.google.com/dfp/sendDebugData
https://www.googleapis.com/auth/games
https://youtu.be/

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Albatrit Sylejmani-avatar

  Albatrit Sylejmani

  2020-03-08T16:43:57.716Z

  Shum i mir o

 2. k k-avatar

  Thanks a lot

 3. Arjeta Tahiri-avatar

  Thank you , for helping me to pass the test! 💜

 4. Edmond Berisha-avatar

  Jeni fantastikë

 5. Çlirim Shabanaj-avatar

  Çlirim Shabanaj

  2020-03-09T18:29:05.321Z

  Pasi e perfundon testin, nuk tregon cilat pyetje ishin te sakta dhe t'pasakta.

 6. Denis SVIRCA-avatar

  Aplikacion perfekt! Ju lumt

 7. Xheladin Zeqiri-avatar

  Xheladin Zeqiri

  2020-02-04T19:24:43.181Z

  👌👍

 8. Burim Dedia-avatar

  aplikaciono mai mir ska fjal

 9. Zymer Zymer-avatar

  Excellent app

 10. Albiona Osmani-avatar

  Hapsir reklamuse veq tu perserit

 11. Meldin Veliji-avatar

  Good

 12. Alban Nitaj-avatar

  Per ma p9 se ju hala ska dal naj developer jeni kinga 💪

 13. Bassriu B*-avatar

  GOOD

 14. Animation --avatar

 15. Arion Ari-avatar

  Shumm app I mir Duke msu ne ta e kam kalu testin per patent shofer Ja vlen veq vazhdoni perpara :-) :-)

 16. Augury 112-avatar

  E kalova testin me ket aplikacion, po hala pom qon notifications qe se kom kalu. 😭

 17. Q Gashi-avatar

  ju vlla po ta teshshi me qato thirrje 😂😂

 18. Rrezon Mujota-avatar

  Aplikacion shum i mir 😂😂

 19. Mimosa Hasani-avatar

  nuk jon tu mu hap fotot nApp veq pytjet po ki qet qa me bo bre a kshtu shum App i mir dhe i nevojshem

 20. Ardian ilazi Youtube channel-avatar

  Ardian ilazi Youtube channel

  2019-06-06T20:56:14.310Z

  👌👌

 21. Qendresa Ibrahimi-avatar

  Qendresa Ibrahimi

  2019-05-03T12:28:45.408Z

  Aplikacioni me praktik qe egziston, me ka ndihmuar shume te mesoj rreth patent shoferit. Falemnderit per punen e palodhshme!

 22. Vullnet Lleshi-avatar

  Super aplikacion, per nje jave i kam mesuar testet, ua rekomandoj t gjitheve.

 23. A Google user-avatar

  Aplikacion teper i mire😁

 24. Egzon Raqi-avatar

  nr. 1

 25. A Google user-avatar

  Mut e kini ddejt tskata 80 e dishta perqind keni deshtu a krejt tsakta rop ja qifsha

 26. Na B-avatar

  Shume aplikacion i dobishem!

 27. Rexhep khtte-avatar

  shum mir veq next

 28. ceni gjukaj-avatar

  it's very very good app

 29. Enis Ukelli-avatar

  It is a great app

 30. B & J-avatar

  ☆☆☆☆☆...

 31. A Google user-avatar

  Shumë aplikacion i mirë, e rekomandoj te gjdo person që është i interesuar për të kaluar testin e lejes me sukses. Great application, I recommend it to everyone who is interested in passing the driving test with success.

 32. Lirim Klaiqi-avatar

  Gjithkush mun me thon qkamos veq qeky program mka kry shum pun mu personalisht!Faleminderit shum veq vazhdoni!!❤

 33. Sami Franca-avatar

  Aplikacion që duhet ta keni në telefon

 34. Arta Thaqi-avatar

  Me ka ndihmuar shumë. Aplikacion i qelluar.

 35. Hack Hack-avatar

  Shum i mir me pelqeu , suksese

 36. A Google user-avatar

  Shumë jeni balosha

 37. Toni montana-avatar

  Jo shum i mire

 38. ermal sahit-avatar

  shum i mir

 39. Bledi Bllaca-avatar

  Amazing

 40. Shkelxen Gashi-avatar

  PERFEKT.......

 41. C0MRADE toplica-avatar

  C0MRADE toplica

  2017-08-11T10:49:35.757Z

  Perfect

 42. Ardo H-avatar

  Interesant, por per shqiptaret e Kosoves , sepse termat dhe shprehite e perdorura jane te ndryshme nga ato te Shqiperise

 43. ndjsjshsh hshdjdjd-avatar

  ndjsjshsh hshdjdjd

  2017-02-21T16:48:57.130Z

  Mir eshte per mua q e kam marr patenten me lek 😂😂

 44. Driton Halilaj-avatar

  Bravo Granit edhe krejt ekipes qe keni punu

 45. Samsung Kosova-avatar

  Shume applikacion palidhje

 46. Blerta Binaku-avatar

  Kom has n'pytje qe nuk pershtaten me fotografi.

 47. Visar Berisha-avatar

  Perfekt ish ky.

 48. A Google user-avatar

  Aplikacion I ngadalshem

 49. Mendur Berisha-avatar

  Good job

 50. Çelik Hasanaj-avatar

  Suksese

 51. A Google user-avatar

  Bukur

 52. A Google user-avatar

  Exelent

 53. A Google user-avatar

  app ma i miri deri me tani per autoshkoll i lumt atij qe e ka bere kete app jau sygjeroj te gjithve

 54. Blerim Halilaj-avatar

  Shume aplikacion i mire, me informata te sakta, aplikacioni ma i mire per Autoshkollë✌👍

 55. Besian Sejdiu-avatar

  Shume aplikacion i mire. E rekomandoj per te gjithe.

 56. rron lenjani-avatar

  App ma tmire spasna pa . Brao

 57. Diart Sejdiu-avatar

  Ja vlen me instalu ketë aplikacion

 58. A Google user-avatar

  Ky app um ka ndihmu shum me pergadit provimin me shkrim te autoshkolles ku e kam kalu me her te par, ja vlen te shkarkohet.

 59. adLer-avatar

  shpjegomani mu qeto "ne nje rrug te gjat dhe te drejt cilat jane rreziqet e mundshme" pergjigje e sakt eshte: 1) shoferi nxitet per shpejtesi✔ 2) lodhja dhe monotonia✔ 3) humbet ndjenja e shpejtsis✔ pergjigja 1 dhe 3 jon tkunderta qysh munden me u kon te dyat tsakta skeni lidhje. me pas mujt ja u kisha bo -5 yje.

 60. Jetlir Krasniqi-avatar

  Jetlir Krasniqi

  2019-07-20T20:31:17.944Z

  spi qel do teste veq bardh po rrin rregullone pls

 61. Arta Krasniqi Gashi-avatar

  Arta Krasniqi Gashi

  2019-09-30T06:39:28.439Z

  Une prej qesaj e kom dhan testin me 95 pik 🙏

 62. Flori Loshaj-avatar

  Wow qfar appi Brw krijusit te ketij app

 63. A Google user-avatar

  Testet e vjetra shume gabime jom ra prej provimit sherri ktij app

 64. ALBATUTORIALS-avatar

  Meritoni 5 Stars..por rregullojeni se nuk i ruan përqindjet në Android.

 65. Orgesa Berisha-avatar

  Autoshkolla Kosov me ka treguar shum gjera per lejen

 66. Jack Jack-avatar

  Nuk kontektohet me internet

 67. Altin Ademaj-avatar

  Shum aplikacion i mir

 68. A Google user-avatar

  I like it

 69. Valon Hoti-avatar

  Cool thing...

 70. Drilon Osmani-avatar

  Nice !!

 71. Egzon Huruglica-avatar

  Egzon Huruglica

  2017-01-31T14:57:11.697Z

  Praktik

 72. A Google user-avatar

  aotoshkolla

 73. Egzon Ferati-avatar

  Likea

 74. A Google user-avatar

  Keq

 75. Loni Istogu-avatar

  keq

 76. Alban Rexhepi-avatar

  Good !

 77. A Google user-avatar

  Goood