Takarék Mobilapp APK

Version 2.0.20 - hu.cardinal.tksz.mobilapp
cardinal,tksz,mobilapp,finance,takarék

The mobile application of Takarék Group has been renewed! Bank from your mobile phone conveniently and quickly through the renewed Takarék Mobilapp! Through the application, we provide our customers with the opportunity to: - Smooth day-to-day finances in a redesigned user interface from the ground up - Built-in biometric identification * - Launch of immediate orders in HUF, EUR and other currencies - Create and manage a secondary ID that is also available on a mobile phone - Termination and management of prize deposits and additional deposits - View and download account statements - Complete investment portfolio management - Use of QR codes according to the MNB standard for payment * - Immediate suspension of credit cards - Set limits for credit cards - Create and manage group orders completely online - Initiation of a yellow check type order - Processing of payment requests System requirements: Android: version 4.3 or above No separate registration is required to use the application, the ID of the existing netbank is sufficient. * Biometric identification and QR code payment are only available to our customers with a retail contract or a retail and corporate contract.

Takarék Mobilapp apk

APP Information

Download Version 2.0.20 (23)
Apk Size11.67 MB
App DeveloperTakarékinfó Zrt.
Malware CheckTRUSTED
Install on Android5.0 and up
App Packagehu.cardinal.tksz.mobilapp.apk
MD5447b99e01006a1e95b932baf411f0613
Rate5
Website https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek

Download Takarék Mobilapp 2.0.20 APK

App Description

Takarék Mobilapp is cardinal,tksz,mobilapp,finance,takarék, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Takarékinfó Zrt. website who developed it. hu.cardinal.tksz.mobilapp.apk apps can be downloaded and installed on Android 5.0 and higher Android devices. The Latest Version of 2.0.20 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 238+ times on store. You can also download hu.cardinal.tksz.mobilapp APK and run it with the popular Android Emulators.

TAKARÉK MOBILAPP 
Megújult a Takarék Mobilapp letisztult, professzionális, ügyfélbarát felületeivel, hasznos új funkcióival segíti Ön abban, hatékonyan és gyorsan bankolhasson mobileszköze segítségével.
Az alkalmazás biztosítja a kényelmes ügyintézést; a Takarék Mobilapp segítségével csak egy karnyújtásnyira vannak pénzügyei.
A Takarék Mobilapp egyik újdonsága az Áttekintő felületén egy helyre rendszerezve jelennek meg a folyószámlák, a betéti kártyák, hitelkártyák, lekötések és a jogosultságok.
A Takarék Mobilapp alkalmazással az alábbi funkciók érhetők el:
-	A Gyorsmenün belül összeállíthatja a leggyakrabban használt vagy számára leghasznosabb menüpontokat az egyszerűbb elérés érdekében. Legfeljebb öt kedvenc választható.
-	Áttekintő felületünkön informálódhat aktuális egyenlegeiről, lekötéseiről, hitel-, és betéti kártyáiról.
-	Az Információkérés menüpont által ellenőrizheti számlaegyenlegét, számlatörténetét, sőt, az aktuális árfolyamot is lekérheti.
-	ATM-, és bankfiókkeresőnk segítségével megnézheti azok nyitvatartását, valamint útvonalat is tervezhet az Ön által választott fiókhoz vagy ATM-hez.
-	Megbízásokat indíthat akár utazás közben is. 
-	Sablonokat vagy csomagokat hozhat létre családtagjai, ismerősei vagy partnerei adataival.
-	Elektronikus szolgáltatások menüpontunk lehetővé teszi a nagy összegű készpénzfelvétel bejelentését, az ingyenes készpénzfelvételről való nyilatkozást, valamint az elektronikus számlakivonat letöltését.
-	Amennyiben kérdése merül fel szolgáltatásaink kapcsán, az Üzenetek funkciónk rendelkezésére áll a nap 24 órájában. Írhat bankfiókunknak, munkatársaink készséggel válaszolnak minden megkeresésre.
Mire van szüksége ahhoz, hogy kényelmesen tudjon bankolni a világ bármely pontjáról? 
1.	Töltse le alkalmazásunkat.
2.	Írja be felhasználónevét és jelszavát.
3.	A sikeres belépést követően használható az alkalmazás összes, fent említett funkciója.
Amennyiben segítségre van szüksége, keresse a TAKARÉK munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
-	[email protected]
-	+361311-3110
Takarék Mobilapp Android 4.4 verziószámnál magasabb operációs rendszerekkel használható. 

App ChangeLog

 • Hibajavítások és új funkciók.

App Screens

Takarék Mobilapp App Screen 1Takarék Mobilapp App Screen 2Takarék Mobilapp App Screen 3Takarék Mobilapp App Screen 4Takarék Mobilapp App Screen 5

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Tamas Slanicz-avatar

  Tamas Slanicz

  Slow, freezes time to time and not user friendly at all.

 2. Alex Nini-avatar

  Alex Nini

  Nem megy! I could not login

 3. Tibor Varga-avatar

  Tibor Varga

  Semmire sem jó. Egy évvel a merge után sem működnek olyan alapvető funkciók mint egyenleglekérdezés, tranzakciótörténet. Az ügyfélszolgálat szerint átmenetileg nem működik ez a funkció, de mikor rávilágítottam, hogy ez sosem működött az egyesülés óta akkor beismerték, hogy sajnos így van.

 4. Mózes Ádám-avatar

  Mózes Ádám

  Miért nem lehet az ujjlenyomat azonosítást az app-ba integrálni? Most kaptunk egy másodlagos alkalmazást, VICA. Ami előtt szintén be kell gépelni a felhasználó nevet, és egyébként vagy elindul vagy nem. Inkább vártam volna addig amíg összejön az app-ba integrálás.

 5. Bal FP-avatar

  Bal FP

  Nevetséges. Szánalmas. 2020 van ... Az azonosító nem változtatható értelmes szóra, de legalább az app nem is jegyzi meg. Utána sms azonosítás? Onnan másolgathatom betűnként/számonként... ? Miért nincs biometrikus azonosítás ... ? És utána milyen felületetre érkezünk? Aaa ...

 6. Patrik Hegedüs-avatar

  Patrik Hegedüs

  Olyan mintha böngészőből használnám. A fejlesztők jó lenne, ha ránéznének a többi hazai bank alkalmazására. Mikor lesz elérhető a Google vagy Apple Pay?

 7. MrBause-avatar

  MrBause

  Közepesen használható az app, bár ez magáról az online bankról is pont elmondható. Viszont a biometrikus azonosítást sürgősen bele kell tenni, vagy legalább automatikus sms olvasást,hogy ne kelljen bepötyögni az eltűnő kódot.

 8. Levente Ilyó Kovács-avatar

  Levente Ilyó Kovács

  Maga az alkalmazás jó, viszont örülnék, ha biometrikus azonosítást is használna, mert a jelszó bepötyögése, majd várakozás az SMS kódra nem nagyon kényelmes. Hosszú folyamat, sőt elég idegesítő tud lenni, ha naponta több alkalommal kell használnom az appot.

 9. Iván Kéri-Nagy-avatar

  Iván Kéri-Nagy

  Mobilneten nem enged belépni, "blocked communication", wifin ha nem az otthoni hálózaton vagyok a Vica nem tudja ellenőrízni a jelszavamat, sms kódos belépésnél pedig azt írja hibásak az adatok.(spoiler alert: nem azok)

 10. Gábor Vajda-avatar

  Gábor Vajda

  Borzalmas az applikáció. Az sms üzenet a belépéshez rendszeresen perceket vesz igénybe, mire megérkezik. Azt sem értem, miért kell ilyen sűrűn jelszót változtatni és lehetne még a végtelenségig sorolni.