Munni Quart APK

Version 1.0 - xsolz.com.quart
xsolz,quart,travel,local

Munni Quart apk

APP Information

Download Version 1.0 (1)
Apk Size4.50 MB
App DeveloperPyxos Technology
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.1.x and up
App Packagexsolz.com.quart.apk
MD5d7228305ddf9dd641eb278ef07351641
Rate5
Website http://www.munni.cat

Download Munni Quart 1.0 APK

App Description

Munni Quart is xsolz,quart,travel,local, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Pyxos Technology website who developed it. xsolz.com.quart.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.1.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.0 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 0+ times on store. You can also download xsolz.com.quart APK and run it with the popular Android Emulators.

MUNNI és el canal que tenen els ciutadans per comunicar amb el seu Ajuntament de forma gratuïta i fàcil. 

MUNNI ha sigut creada per apropar el ciutadà als Ajuntaments. A través de MUNNI es crea un canal de comunicació obert i directe entre els ciutadans i els organismes públics, creant ciutats més transparents i socialment més cohesionades. 
Amb MUNNI es manté el ciutadà informat dels esdeveniments locals més rellevants, de les ofertes públiques d’ocupació o dels pressupostos del municipi, entre altres. 
A la par, es motiva i es permet als ciutadans participar en la gestió dels assumptes d’interès generals mitjançant suggeriments i notificacions de situacions que el ciutadà consideri s’hagin de corregir. 
Per altra banda, amb MUNNI, es proporciona als Ajuntaments un coneixement directe i profund del pensament i les motivacions dels ciutadans. 

SERVEIS DE MUNNI:
1. MUNNI permet accedir a les últimes notícies del seu municipi, consultar informació i la agenda dels propers esdeveniments del seu Ajuntament i d’altres entitats del municipi, així com rebre informacions importants de l’Ajuntament com per exemple, les ofertes públiques d’ocupació o els pressupostos del municipi. 
2. A més, podran consultar els establiments oberts al municipi, localització al mapa del municipi, fotografies, promocions i ofertes que es realitzen pels mateixos comerços, així com rebre notificacions d’alertes i promocions.
3. Gràcies a MUNNI l’usuari, a més, podrà comunicar als agent municipals les incidències del municipi que s’observen relatives a la neteja, el mobiliari urbà o la via pública, etc., incloent descripció, fotografies i posició GPS. 
La comunicació de qualsevol incidència es transmet a l’Ajuntament a través de MUNNI i des d’aquell moment l’atenció de la incidència correspon als serveis municipals competents en cada cas. 
4. Por últim, a través de MUNNI es permetrà a l’usuari participar en consultes participatives de forma anònima i senzilla, ràpida i directa.
 

App ChangeLog

  • MUNNI és el canal que tenen els ciutadans per comunicar-se amb el seu Ajuntament de forma gratuïta i fàcil.

App Screens

Munni Quart App Screen 1Munni Quart App Screen 2Munni Quart App Screen 3Munni Quart App Screen 4Munni Quart App Screen 5Munni Quart App Screen 6

Older Versions

More Android Apps to Consider