История на България APK

Version 3.0.8 - com.nmp90.bghistory
nmp90,bghistory,education,история,на,българия

История на България apk

APP Information

Download Version 3.0.8 (26)
Apk Size2.95 MB
App DeveloperNMP
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.4.x and up
App Packagecom.nmp90.bghistory.apk
MD50a7686c329f86922253136a80be84c73
Rate5
Website http://mirchev.space

Download История на България 3.0.8 APK

Как онлайн приложението История на България помага на любознателните да научат повече.

Историята на България е многовековно наследство, което би трябвало да се прецизно открие и предаде от един поколение на следващото. За да даде лесен достъп до тази информация, приложението История на България съчетава интерактивни текстови материали, изображения и исторически карти в едно удобно приложение, достъпно за Android устройства.

История на България предлага интуитивно подредени известни и малко познати теми от българската история. Всяка тема обсъжда различни важни периоди от развитието на България, през които частиците се допринасят към настоящата си форма. Корицата на приложението съдържа широк списък от исторически етапи, от началото на новата ера и до наши дни, и всеки може да избере тема за обсъждане. Историята се подробно дискутира, и много от измеренията са достъпни за четене дори на мобилно устройство. То показва разнообразни видове информация, включително снимки на значими български исторически места, изцяло цветни макети на градове или даже интерактивни карти за посещаващите да изберат през историческите процеси.

По-нататък приложението предоставя дългосрочно историческо потвърждение и поддържка за изучаване на историята на България. То осигурява голямата информация за историята на страната, включително съвети за посещение, бартери и исторически интереси, за да се избегне излишна тъмнота. За да се обезпечи доставката на достоверно и достъпно информация цялостно, приложението има материали от всички видове и грани на историята на България, за да даде пълна картина на тази важна тема.

Използването на приложението История на България е безплатно и позволява посетителите и интересуващите се да съберат информация. Тук хората може да получат достъп до свята граница на българската история и да се запознают с цял държава. Така то става по-достъпно и удобно за любознателните и историциданти да разширят познанията си за историята на България без да търсят различни источници на информация.

С Историята на България може да се научи много повече за българската история, и ова едно от най-достъпните приложения, което свързва историята и модерното време. С един картина на българската история директно върху смартфон или таблет, може да се даде достоверна информация и да научи повече за това как българската история е формирана и успяла да достигне до идеите, за които се е борела.

App Description

История на България is nmp90,bghistory,education,история,на,българия, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit NMP website who developed it. com.nmp90.bghistory.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.4.x and higher Android devices. The Latest Version of 3.0.8 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 185+ times on store. You can also download com.nmp90.bghistory APK and run it with the popular Android Emulators.

Приложението съдържа цялата история на България от 681 година до 2005 година. 
В него можете:
- Да търсите събитие по година или име
- Да разглеждате детайли за различни събития плез годините
- Да разглеждате детайли за българските столици и тяхното местоположение
Самото приложение може да служи също като справочник за историята на България като само с няколко клика можете да си припомните най-различни моменти от нея! 

App ChangeLog

 • - Мигриране от Crashlytics към Firebase Crashlytics
 • - Оправени 2 малки бъга
 • - Ъпдейт на библиотеките в апа

App Screens

История на България App Screen 1История на България App Screen 2История на България App Screen 3История на България App Screen 4История на България App Screen 5История на България App Screen 6

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Yordan Vodenicharov-avatar

  Yordan Vodenicharov

  Има малка грешка! Методий умира през 885 год не 855! Предполагам, че е typing mistake :) Поправете го, иначе е приятно четиво. За тези, които недоволстват и искат по подробна история да отидат в някоя библиотека или книжарница и да е заравят в дебелите томове :)

 2. Бранислав Петров-avatar

  Бранислав Петров

  Има още какво да се желае. Примерно след 1944 да се каже за продадения златен резерв на България или за някой от трите фалита!

 3. Gnol Trohs-avatar

  Gnol Trohs

  Кои са авторите? Или тази история е написана ей така... Кой плати за това приложение?

 4. Ivan Nedialkov-avatar

  Ivan Nedialkov

  Става за пищови в даскало тъй че е ок 😁😁

 5. Martin Zanev-avatar

  Martin Zanev

  Нещо уйпсва Византийското робство

 6. Grozdyo Grozdev-avatar

  Grozdyo Grozdev

  Това ли наричате пълна история?

 7. Jovko Gidikov-avatar

  Jovko Gidikov

  Добре подредено браво опресних си знанията

 8. Dimitar Dimitrov-avatar

  Dimitar Dimitrov

  Изключително добро приложение! Огромно БРАВО за труда !!!

 9. Ivo Petrov-avatar

  Ivo Petrov

  Браво! Благодаря!

 10. Борислав Банчев-avatar

  Борислав Банчев

  Браво!