NLziet APK

Version 3.3.0 - nl.nlziet
Last updated: 2019-10-08 11:04:19
nlziet,entertainment

All programs of Dutch TV in one app. Watch live, back and forth.

NLziet apk

APP Information

App Download Version3.3.0 (188)
Updated2019-10-08 11:04:19
Apk Size8.01 MB
App DeveloperAdministrator NLziet
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.3.x and up
App Packagenl.nlziet.apk
MD5bbe1a8c24381f86985772e39b7055e07
Rate5
Websitehttp://nlziet.nl

Download NLziet 3.3.0 APK

App Description

NLziet is nlziet,entertainment, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 2 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Administrator NLziet website who developed it. nl.nlziet.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.3.x and higher Android devices. The Latest Version of 3.3.0 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than NLziet APK Mirror. This app APK has been downloaded 3332+ times on store. You can also download nl.nlziet APK and run it with the popular Android Emulators.

Tv-kijken zonder reclame doe je bij NLziet. Bij NLziet zie je het grootste online aanbod van alle grote Nederlandse tv-zenders. Waar en wanneer jij maar wilt kijk je programma's in hoge kwaliteit tot wel een jaar na uitzending terug. Ook kan je series en shows kijken voordat ze worden uitgezonden op televisie.

 

Kijk programma's van de Publieke Omroep (NPO123ZappZappelin), RTL Nederland (RTL 4578Zen Telekids) en SBS Broadcasting (SBS6, Net5, Veronica en SBS9) onbeperkt op jouw smartphone, tablet, computer en Smart TV.

 

Wil je weten welke programma's je allemaal kunt kijken met NLziet? Download dan ook de app en neem alvast een kijkje. Je kunt vrijblijvend zoeken door het gehele aanbod zonder abonnement. Voor het afspelen van de video's heb je wel een abonnement nodig. De eerste maand is gratis, daarna betaal je €7,95 per maand. Het abonnement kan je altijd gemakkelijk online opzeggen.

 

Ga voor meer informatie naar www.nlziet.nl 

App ChangeLog

  • De NLziet app is vernieuwd en weer beter gemaakt. Het volgende hebben we aangepakt:
    - Het ontwerp is vernieuwd, het resultaat is een frisse, witte interface. We hopen dat jullie het mooi vinden.
    - Via de rijen vandaag, gisteren en eergisteren, heb je een overzicht van de programma’s die de afgelopen dagen zijn toegevoegd.
    - Naar aanleiding van jullie feedback hebben we seriepagina’s toegevoegd. Hier kun je ook zien welke afleveringen je al hebt bekeken en waar je bent gebleven.

App Screens

NLziet Screenshot 1NLziet Screenshot 2

Reviews From google play store

De eerste maand geen NPO afspeelmogekijkheden en steevast commercials bij SBS6 programma's. Nu in de tweede maand kan casten van RTL ook niet meer. Een derde maand komt er dan ook niet.


Chromecast functionality much better in latest release. Still some problems though... The app does start and respond faster. There are sound sync problems in some videos but these appear server related.


Voldoet niet aan hedendaagse standaard van een videoapp. Hier een aantal redenen: Geen picture to picture mode (doorspelen op achtergrond / verkleind scherm). Geen widescreen mode beschikbaar (video expanden voor het hele scherm). Vaak lang laden. Programma's zijn soms niet meteen terug te kijken. (Recente) Programma's zijn soms alleen vanaf het begin te kijken, waarbij een stukje overslaan niet mogelijk is. App gaat geforceerd in landscape mode in custom/ hogere DPI. Poor interface/categorizing


chromecast werkt niet meer sinds de laatste update :(


Goede app, maar kan beter. Live TV werkt via de Chromecast prima. Terugkijken via de app of Chromecast werkt goed. Maar als je een film of serie vanaf het begin wil zien, terwijl die nog op tv is, blijft die laden en gaat niet spelen... hopelijk wordt dat snel opgelost.


Door de Android TV ondersteuning is de app er goed op vooruit gegaan, en de User eXperience onder Android TV is beter dan op de smartphone. Wel valt er nog het een en andere te verbeteren. Zo lijkt het voor- en terugspoelen onder Android TV nog niet te werken, en zijn er soms nog wat issues met de weergave. Verder hoop ik dat de app in toekomst ook via de Google Assistent / Home te gebruiken zal krijgen.


Prettig in gebruik, met de laatste update lijkt ook de beeldkwaliteit nog verder verbeterd. Gebruik van de TV gids, vooral bij terugkijken van een programma, is nog wel eens lastig. Als we bijvoorbeeld twee dagen teruggaan, wil hij nog wel eens verspringen. De programma's die dan zichtbaar zijn, zijn in werkelijkheid van een andere dag. Op te lossen door uit de TV gids te gaan en dan opnieuw in de gids naar de gewenste dag.. daarom 4 sterren.


Veel geld voor weinig zenders in een brakke app. Nu de Android TV versie is uitgekomen wilde ik het nog een kans geven, maar met teveel haperingen, beeld en geluid vaak niet synchroon (vooral bij "vanaf begin kijken") en onlogisch gedrag van de app ga ik toch maar weer terug naar "gewoon" tv kijken via kpn


Slaat steeds stukjes over tijdens het spelen nadat is gekozen voor afspelen vanaf het begin. De 60s vooruit en ik 30s terug knop doen niets. Dit is nog geen bèta waardig. Zowel op M5 lite 2018 als op androidtv.


App werkt goed, zou tof zijn als je kan bladeren per categorie/genre.


Casten werkt eigenlijk nooit. Beperkte support voor apparaten. Service weet niet wat ze met error codes moetwn behalve dan het standaard advies op je telefoon te resetten. Na jaren lang gedoe is het ze nog steeds niet gelukt om dit behoorlijk op te lossen. Leuk dat er zenders worden toegevoegd maar misschien moeten jullie eerst focussen op het bruikbaar maken van het platform.


Het aanbod is geweldig. De app ziet er mooi uit. Maar streamen naar Chromecast hapert ontzettend. Hij buffered constant. Bovendien en dat vinden wij het meest vervelende. Je raakt tijdens het casten constant je tijdlijn kwijt. Erg jammer. Ik denk dat er nog flink gewerkt moet worden aan de app!


Hapert als een gek op een glasvezel verbinding. Daar betaal je dan voor...


wat een debielen gaan ze hier voor geld vragen


Middenin de aflevering stopt ie. Kan niet meer starten . Moet ik overnieuw beginnen. Ongeloooooooflijk kut. Met chromcast Geluid loopt niet gelijktijdig met het beeld. Zwaar irritant. Ik zeg m'n abonnement op. Helaas jongens.


Niet goed


Zonder twijfel de beste live tv en uitzending gemist app. Werkt goed icm de Chromecast en is stabiel in gebruik. Ik mis alleen profielen zodat er voor de kinderen andere favorieten kunnen opslaan .


Chromecast werkt niet altijd even lekker. Vaak begint de serie af te spelen maar moet dan opnieuw laden.. aan mijn wifi ligt dit niet aangezien netflix etc wel goed werkt.


Loopt de HELE tijd vast en wil niet laten.


Waardeloos


Positief verrast door de vernieuwde app Nlziet. Heb m'n proefabonnement gestart want mis in de donkere wintermaanden toch wel sommige commerciële programma's. Het werkt fantastisch samen met de Google Chromecast. Live tv kun je pauzeren en later verder kijken. Maar je kunt ook, als je het eerste gedeelte gemist hebt, ook beginnen te kijken vanaf het begin. De beeldkwaliteit is dik in orde. Ik ben zeer tevreden. Als de prijs 8 euro blijft, dan is dit een betere optie dan de tv die je van je provider krijgt.


Werkt weer een stuk beter na de laatste update. Eindelijk een werkende notificatie op Android O en casten naar de Shield werkt nu ook. Nu nog de gemankeerde navigatie in de app fixen en dan is het helemaal top. Ook fijn om te merken dat er toch wel iets met de feedback gedaan wordt.


App crasht helft van de keren wanneer je wil casten, veel npo uitzendingen missen en video's van rtl geven vaak een "niet gevonden" foutmelding. Relatief veel mankementen voor een betaalde dienst.....


Geen verbinding te krijgen tussen NLZiet en m'n Chromecast. Ook apart dat Chromecast de NLZiet niet als app in de lijst heeft staan en de NPO app wel. Valt nog heel veel te verbeteren hier, hoop dat het snel lukt want hier betaal ik niet voor, zonde van m'n €7,95 die ik per maand betaal.


Helaas, de nieuwe versie speelt video's slecht af. Stotteren en een paar seconden stilstaand beeld. Ga eens trade bij de NPO app, die speelt alles vlekkeloos af. Ik vind wel jullie interface een stuk beter, vooral de programmagids is handig.


Speelt de video's niet af, toch wel het minste wat een TV app zou moeten kunnen.


Streamen naar de Chromecast werkt niet, na één seconde stopt het beeld.


De app werkt goed op een klein dingetje na. Als ik via de chromecast kijk wordt er vaak niet getoond dat ik de episode al heb gezien. Ook wel jammer dat je maar met 1 persoon tegelijk kan kijken. Anders had ik tv opgezegd bij mijn provider :)


Gekke artifacts bij het afspelen van sommige series en chrome cast werkt ook niet altijd (meestal wel, gelukkig)


chromecast does not work, displays only first frame


Crasht direct na inloggen op mijn account, op Android 6.0


This app is not free, only for 1 month, then you have to pay for it.


Werkt regelmatig niet voor een van de zenders, erg jammer


Werkt zonder problemen. Ook met langzamer internet.


Het zou fijn zijn als het scherm uitschakelt als de app na een uitzending niet meer wordt gebruikt (ik ben in slaap gevallen)


Werkt perfect! App werkt hier zonder problemen. De app werkt intuitief en streamen naar ChromeCast werkt perfect


Onbruikbaar Alleen foutmeldingen, geen beeld. In de browser op de website kun je wel kijken.


Werkt niet... Hier betaal je dan geld voor...


Perfect.


Werkt heel slecht op Device zelf, chromecast werkt wel goed


Apk scan results

Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,nl.nlziet.apk Was Pure And Safe.
Scan Stats:failure:0|harmless:0|malicious:0|suspicious:0|timeout:0|type-unsupported:12|undetected:60|
Name:bmwtbmx6aWV0LTE4OC00MDY0MzE3MS1iYmUxYThjMjQzODFmODY5ODU3NzJlMzliNzA1NWUwNw.apk
Name:nl-nlziet-188-40643171-bbe1a8c24381f86985772e39b7055e07.apk
Name:nl.nlziet_2018-07-03.apk SHA-1:97fe5083f1f45170f416187ad6e6d85598a6af8c SHA-256:73701be739efa537291c03b3a64b9e97a0d7db4a32af26931f36420589b5477f SSDEEP:196608:L3PAn4P3MgZiLi4bt9adnA7J4T2HK1fyUUTNgT:FP9gLiu/snAl4iHK1fyQ File type:Android Magic:Zip archive data File size:8398142 Uncompressed Size:11292750 Contained Files :2651 Contained Files By Type:MF:1,RSA:1,SF:1,dex:1,gz:1,otf:1,png:539,ttf:13,txt:1,xml:199,

Permissions

requires following permissions on your android device.

android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.INTERNET
android.permission.READ_APP_BADGE
android.permission.WAKE_LOCK
com.anddoes.launcher.permission.UPDATE_COUNT
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.htc.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.htc.launcher.permission.UPDATE_SHORTCUT
com.huawei.android.launcher.permission.CHANGE_BADGE
com.huawei.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.huawei.android.launcher.permission.WRITE_SETTINGS
com.majeur.launcher.permission.UPDATE_BADGE
com.oppo.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.oppo.launcher.permission.WRITE_SETTINGS
com.sec.android.provider.badge.permission.READ
com.sec.android.provider.badge.permission.WRITE
com.sonyericsson.home.permission.BROADCAST_BADGE
com.sonymobile.home.permission.PROVIDER_INSERT_BADGE
me.everything.badger.permission.BADGE_COUNT_READ
me.everything.badger.permission.BADGE_COUNT_WRITE
nl.nlziet.permission.C2D_MESSAGE
android.hardware.touchscreen
view network connections
Allows the app to view information about network connections such as which networks exist and are connected.

full network access
Allows the app to create network sockets and use custom network protocols. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet.

prevent phone from sleeping
Allows the app to prevent the phone from going to sleep.

receive data from Internet
Allows apps to accept cloud to device messages sent by the app's service. Using this service will incur data usage. Malicious apps could cause excess data usage.

Certificate

Certificate Issuer:C:NL, CN:Triple IT, L:Alkmaar, O:Triple IT, ST:NH, OU:Mobile Development
Certificate Subject:C:NL, CN:Triple IT, L:Alkmaar, O:Triple IT, ST:NH, OU:Mobile Development

Activities

nl.nlziet.ui.login.LoginCheckActivity
nl.nlziet.ui.login.LoginActivity
nl.nlziet.ui.player.PlayerActivity
nl.nlziet.ui.series.SeriesActivity
nl.nlziet.ui.webview.WebviewActivity
nl.nlziet.ui.search.SearchActivity
nl.nlziet.ui.login.ChooseLoginOrNotActivity
nl.nlziet.ui.allprograms.AllProgramsActivity
nl.nlziet.ui.tour.TourActivity
nl.nlziet.ui.broadcaster.BroadcasterActivity
nl.nlziet.ui.notificare.NotificareActivity
nl.nlziet.ui.notificaredetail.NotificareDetailActivity
re.notifica.ui.NotificationActivity
nl.nlziet.ui.navigation.NavigationActivity
re.notifica.ui.PassbookActivity
com.google.android.gms.common.api.GoogleApiActivity

Providers

re.notifica.content.FileProvider
com.crashlytics.android.CrashlyticsInitProvider
com.google.firebase.provider.FirebaseInitProvider

Services

re.notifica.push.fcm.PushService
re.notifica.push.fcm.InstanceIDService
re.notifica.push.gcm.TaskService
com.google.android.gms.cast.framework.media.MediaNotificationService
com.google.android.gms.cast.framework.ReconnectionService
com.google.android.gms.analytics.AnalyticsService
com.google.android.gms.analytics.AnalyticsJobService
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementService
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementJobService
com.google.firebase.messaging.FirebaseMessagingService
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdService

Receivers

nl.nlziet.receivers.LiveNotificationReceiver
nl.nlziet.receivers.LiveNotificationCancelReceiver
nl.nlziet.receivers.NotificareService
com.google.android.gms.cast.framework.media.MediaIntentReceiver
com.google.android.gms.analytics.AnalyticsReceiver
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementReceiver
com.google.android.gms.measurement.AppMeasurementInstallReferrerReceiver
com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver

Interesting Strings

http://b.scorecardresearch.com/p2?
http://hostname/?
http://localhost/
http://nlzietcallback
http://play.google.com/store/apps/details
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.attidomobile.passwallet
http://schemas.android.com/apk/res/android
http://schemas.microsoft.com/DRM/2007/03/protocols/AcquireLicense
http://udm.scorecardresearch.com/offline
http://www.google-analytics.com
http://www.w3.org/ns/ttml#parameter
https://api.nlziet.nl/v1/entitlement/
https://api.nlziet.nl/v3/
https://api.nlziet.nl/v3/CustomerPin
https://api.nlziet.nl/v3/comscore/liveandreplay
https://api.nlziet.nl/v3/heartbeat
https://api.nlziet.nl/v3/stream/handshake/{drmType}/{streamType}/{videoType}/{id}
https://api.nlziet.nl/v3/video/{contentId}?extra=comscore&expand=true
https://app-measurement.com/a
https://cloud-test.notifica.re
https://cloud.notifica.re
https://cws.conviva.com
https://e.crashlytics.com/spi/v2/events
https://idx.solocoo.tv/idx/idx.aspx/
https://licenseproxy.rtl.nl/Tool/GetRightsCheckToken
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/gen_204?id=gmob-apps
https://pings.conviva.com/ping.ping
https://play.google.com/store/apps/details?id=
https://plus.google.com/
https://push-test.notifica.re
https://push.notifica.re
https://qa.triple-it.nl/v1/
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/notificare-storage
https://sb.scorecardresearch.com/p2?
https://settings.crashlytics.com/spi/v2/platforms/android/apps/%s/settings
https://ssl.google-analytics.com
https://testonly.conviva.com
https://tm-videourlfeed.rtl.nl/api/url/{contentIdDeelnemer}?device=mobile&drm=cenc&format=dash
https://tm-widevinels.rtl.nl/widevine/GetLicense
https://udm.scorecardresearch.com/offline
https://www.google.com
https://www.googletagmanager.com
https://www.nlziet.nl/AppContent/NLzietAndroid/Over
https://www.nlziet.nl/Home/AppService?email=%1$s
https://www.nlziet.nl/OAuth/Authorize
https://www.nlziet.nl/OAuth/GetAccessToken
https://www.nlziet.nl/OAuth/GetRequestToken
https://www.nlziet.nl/Pincode
https://www.nlziet.nl/account/appforgotpassword
https://www.nlziet.nl/account/applogin
https://www.nlziet.nl/account/register
https://www.nlziet.nl/proxy/subtitles/npo_webvtt/
https://www.nlziet.nl/proxy/subtitles/npo_webvtt/{contentIdDeelnemer}/nl_NL/CAPTION.vtt

Older Versions

More Android Apps to Consider

Zen Brush
Enjoy the zen feeling of using a realistic ink brush to write and to paint..
ROBLOX
Roblox lets you play, create, and be anything you can imagine..
Cinema
Watch Free Movies, Anytime, Anywhere.
TV Listings & Guide Plus
One of the best TV listings and TV guide app in the USA, Canada..
Stick Nodes Pro - Stickfigure Animator
Version 2.6.4 - org.fortheloss.sticknodespro.
Opengur
Version 4.7.1 - com.kennyc.open.imgur.
Roku
Turn your mobile device into the ultimate streaming companion.
Clan RTVE
Enjoy videos Clan series and the Chamber RTVE.es Clanner.
Loudest Air Horn (Prank)
If you want to make noise, make it with this air horn application.
Galaxy Apps
Version 6.6.02.10 - com.sec.android.app.samsungapps.