NLB Pay Kosova APK

Version 3.1.0 - com.nlbpay.kosova
nlbpay,kosova,finance

NLB Pay - Kuleta juaj Digjitale!

NLB Pay Kosova apk

APP Information

Download Version 3.1.0 (30100)
Apk Size35.79 MB
App DeveloperNLB Banka sh.a. Prishtinë
Malware CheckTRUSTED
Install on Android7.0 and up
App Packagecom.nlbpay.kosova.apk
MD5c1eda71417977be6122c097e9085730e
Rate5
Website http://www.nlb-kos.com

Download NLB Pay Kosova 3.1.0 APK

App Description

NLB Pay Kosova is nlbpay,kosova,finance, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit NLB Banka sh.a. Prishtinë website who developed it. com.nlbpay.kosova.apk apps can be downloaded and installed on Android 7.0 and higher Android devices. The Latest Version of 3.1.0 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 121+ times on store. You can also download com.nlbpay.kosova APK and run it with the popular Android Emulators.

Kuleta digjitale NLB Pay ju mundëson të kryeni pagesa pa kontakt me POS terminalet në vend dhe jashtë vendit. Kuleta digjitale NLB Pay përdor teknologjinë NFC (Near Field Communication) dhe pagesat mund të bëhen me kartelat e pagesës NLB Mastercard dhe NLB Visa të NLB Banka që digjitalizohen në kuletën tuaj digjitale NLB Pay.
 
Metoda e pagesës është e thjeshtë, e shpejtë dhe e sigurt. Për të bërë një pagesë, ju duhet vetëm ta afroni telefonin tuaj mobil mbi terminalin POS pa kontakt, prisni për sinjalin me zë dhe pagesa përfundon.
 
Kuleta digjitale NLB Pay mund të përdoret në telefonat Android (Lollipop 5.0 dhe më të lartë) që mbështesin teknologjinë NFC.
Kuleta digjitale NLB Pay digjitalizon të gjitha kartelat tuaja të pagesës MasterCard dhe Visa, dhe siguron pagesa pa kontakt përmes telefonit tuaj mobil. Pasi shitësi të ketë vendosur dhe konfirmuar shumën e pagesës, thjesht afroni telefonin tuaj mobil në terminalin POS dhe pagesa juaj ekzekutohet. Për pagesa deri në 40 EUR, nuk keni nevojë të fusni PIN kodin, ndërsa pagesat mbi 40 EUR duhet të konfirmohen me PIN kod. Të gjitha pagesat e bëra me kuletën digjitale NLB Pay shfaqen në seksionin "Detajet – Detajet e kartelës".
Hapi 1: SHKARO APLIKACIONIN
Shkarko aplikacionin nga Google Play.
Hapi 2: AKTIVIZO
• Shkruani NUI (numrin unik të identifikimit) dhe 4 shifrat e fundit të kartelës së pagesës NLB MasterCard ose NLB Visa (numri i kartelës është në pjesën e përparme të kartelës).
• Sigurohuni që numri i shfaqur në telefonin tuaj mobil të jetë i saktë. Ju do të merrni SMS tekstin me fjalëkalimin OTP në numrin e telefonit në mënyrë që të mund të aktivizoni kuletën digjitale NLB Pay.
• Shkruani fjalëkalimin OTP që keni pranuar përmes SMS
• Zgjidhni një fjalëkalim 4-shifror dhe kuleta juaj digjitale është aktivizuar. Më vonë mund ti qaseni kuletës digjitale NLB Pay duke përdorur verifikimin përmes gjurmëve të gishtërinjve ose njohjes së fytyrës, nëse telefoni juaj mobil e përkrah këtë metodë të identifikimit.
• Zgjidhni kartelën NLB MasterCard ose NLB Visa që përdorni më shpesh për pagesa si kartelë bazë. Nëse doni të shtoni një kartelë tjetër në kuletën digjitale NLB Pay, shtypni butonin "+".
Hapi 3: PËRDORIMI
• Për të bërë një pagesë me kuletën digjitale NLB Pay, ju duhet vetëm të zhbllokoni telefonin tuaj mobil dhe ta afroni atë në terminalin POS. Nëse përdoret kartela bazë për pagesë, pagesa bëhet pa u hapur aplikacioni.
ME RËNDËSI:
• NLB Pay është në dispozicion për poseduesit e kartalave NLB MasterCard dhe NLB Visa
• Zgjidhni NLB Pay si kuletën tuaj digjitale primare:
  - në NLB Pay: Parametrat – përzgjedh aplikacionin primar për pagesë ose
  - në parametrat e telefonit tuaj mobil
• Nëse nuk mund të identifikoheni në NLB Pay, kontrolloni parametrin "Rrjeti mobil" në telefonin tuaj mobil nëse është i aktivizuar "Proxy". Nëse është e aktivizuar, e de-aktivizoni.
Për më shumë informata, vizitoni faqen www.nlb-kos.com 

App ChangeLog

 • - changed the display of physical card number
 • - Android 11 support
 • - No VPN Check
 • - minor bugs removed

App Screens

NLB Pay Kosova App Screen 1NLB Pay Kosova App Screen 2NLB Pay Kosova App Screen 3NLB Pay Kosova App Screen 4NLB Pay Kosova App Screen 5NLB Pay Kosova App Screen 6NLB Pay Kosova App Screen 7

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Nora Spahiu-avatar

  Nora Spahiu

  It meets all client's needs and expectations, and especially it's extremely easy to use.

 2. Kushtrim Thaqi-avatar

  Kushtrim Thaqi

  Aplikacioni në është i menduar mirë por nuk është në funksion. Shpresoj që këto problem ti zgjidhni shpejt

 3. Esh Board-avatar

  Esh Board

  Ju dhe aplikacionet larg jeni.. 😡😡😡

 4. Meti Loshi-avatar

  Meti Loshi

  Superb

 5. Valdrin Bajrami-avatar

  Valdrin Bajrami

  Perfect

 6. Gazmend Shala-avatar

  Gazmend Shala

  Katastrof aplikacion nuk tlen me u fut hiq e me aktivizu aplikacionin

 7. Star Channel-avatar

  Star Channel

  As tik tok e pugb sta hargjon baterin ma shpejt... tmerr

 8. -avatar

 9. -avatar

 10. -avatar