Motar ridesharing APK

Version 2.1.9 - com.zenheads.oszkar
Last updated: 2019-12-13 06:01:38
zenheads,oszkar,maps,navigation,motar

Do you travel frequently? Would you like to save on your travel costs?

APP Information

Download Version 2.1.9 (47)
Apk Size32.16 MB
App DeveloperOszkar.com telekocsi Kft
Malware CheckTRUSTED
Install on Android6.0 and up
App Packagecom.zenheads.oszkar.apk
MD586b311ebe14b0a22bacced33a94377af
Rate0
Website https://www.oszkar.com/

Download Motar ridesharing 2.1.9 APK

App Description

Motar ridesharing is zenheads,oszkar,maps,navigation,motar, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 0 by 0 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Oszkar.com telekocsi Kft website who developed it. com.zenheads.oszkar.apk apps can be downloaded and installed on Android 6.0 and higher Android devices. The Latest Version of 2.1.9 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than Motar ridesharing APK Mirror. This app APK has been downloaded 1283611+ times on store. You can also download com.zenheads.oszkar APK and run it with the popular Android Emulators.

Motar has been helping travelers just like you since 2007! It's quicker, cheaper, more flexible and even more comfortable than any other alternatives of travel. How is that possible?

With Motar car owners can offer their available space in their cars for people who'd like to travel in the same direction at the same time. While sharing the travel costs together, they get to socialize as well!

If you have a car, just register to Motar and after sharing your travel information you can expect fellow travelers to join you soon!

If you'd like to use Motar as a passenger, simply register and search for destinations which match your criteria.

All our users have a detailed profile page where previous travel companions rate them, so you will have the peace of mind knowing at least a couple crucial information about the people you're going to travel with.

Have fun!

Note: Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

We'd like to hear your feedback about our mobile app at: androidz@oszkar.com
 

App ChangeLog

  • Our late Christmas present, the updated app is out now!
  • Based on your feedback it has improved design with better user experience and also new features.
  • Main developments:
  • - new data modification possibilities
  • - you can offer rides faster with new pre-filled form based on previously given data
  • - better search experience (new search screen)
  • If you experience any unexpected behaviour please report to our androidz@oszkar.com email address, so that we can fix it as soon as possible. Thanks!

App Screens

Motar ridesharing Screenshot 1Motar ridesharing Screenshot 2Motar ridesharing Screenshot 3Motar ridesharing Screenshot 4Motar ridesharing Screenshot 5

Reviews From google play store

When I click on a message/conversation it does not show regarding which ride it is about (in the browser version it does)


very convenient, it's a life saver for moving around.


It's really reliable application. Besides it really easy to get some lift for low prices. In addition, the drivers are polite, informative, friendly and the cars are in really good conditions.


Excellent app, all my travels were successful so far.


Great app, saves/makes money for us... :)


simple, user-friendly, I love it


Nice connections, lot of drivers travelling every week, 1000% better than bla bla car.


User friendly interface, reliable system. However, its language changes between Hungarian and English with no reason. The system should show the number of all available seats (including the driver's seat) in the car so that passengers know if they will travel in a fully loaded, less comfortable environment (say max 5 or max 4 people will travel in a 5 seat car).


The light blue text on white background is not really readable for me. Also, the letters are too small.


App works so slow on every android and ios device. Lots of bugs, they have to fix it, it is not a bad app for people but needs to be updated


Easy to find a ride. Best options for last minute trips.


Mostly OK, with plenty of useful features.


trust affordable and comfortable journey with motar


amazing easy and comfortable


Useful app for travelling


Best app to find a ride


Nice app. Keep up the good work.


the new update is terrible...


It quit once I select passenger


Nice and helpful.


nice app to travel in east Europe yin


Ki lett javítva jó pár BUG és mobil felhasználó barátátabb lett mint az előző verzió. Remélem,nem talál ki a Csapat valami fizetős korlátozást.


Nagyon jo app. Könnyű használni és jol lehet keresni benne. A közösség jó. Az utazások rendben zajlanak. Ajánlom.


Working well


Excellent


Teljesen nonszensz, hogy 6 órakor nem tudok 6:50-re hirdetést feladni, mert az app szerint múltbéli időpontra akarok hirdetni... Plusz szintén rendkívül profi, hogy ha netkapcsolat nélkül nyitom meg az appot, kijelentkeztet és újra be kell jelentkezni...


A magyar nyelvet nem igazán ismeri, ha a telefon alap nyelve az angol. :(


Bis jetzt gut zurecht gekommen


Useful


Szuper jó az app. Minden könnyen elérhető, egyszerűen használható, folyamatosan fejlődik. 👌


Bad service


Excellent


Egyre rosszabb. Nem azt mondom, hogy nagyon de nagyon sokat utazom, de használom az appot rendesen. Az hogy megint folyamatosan socket closed nem tudok megnézni egy utat ez katasztrófális. Nem tudok foglalni... Folyamatosan a laptopot kell elővenni, ez nem megoldás. Ha nincs pénz a normális fejlesztésre, akkor javaslom az appot tegyétek fizetőssé, még az is jobb megoldás, mint a jelen állapot.


Közel használhatatlan. Folyamat elakad, random kijelentkezik. A lehetséges találatokat vagy betölti - vagy nem. Üzeneteket nem küld el csak sokadik próbálkozás után. Valami nagyon nem oké!


Hibaüzenetek, elfelejti a bejelentkezést, hibásan jeleníti meg a hirdetést, rossz árat kalkulál, illetve az átlagos utazóközönség hagy bőven kívánnivalót maga után.


It's good


Abszolut hasznalhatatlan! Folyamatosan lefagy, socket error hibat dob, telefonon is a weboldalt kell hasznalni. Sokadjara lehet csak a hirdetesekbe is belepni, az utaslistat nem frissiti, a hetekkel ezelotti utasokat jeleniti meg.


Lassan indul, de utána rendben működik. Pontosabban működött... :( Mióta a google segítségével megy a "honnan" "hová" megadása teljesen használhatatlan lett, mert nem engedi kitölteni, hiába találja meg a várost. Így el rontani egy már működő rendszert. :( és még mindig nem sikerült javítaniuk...


Röviden: Szuper! Hosszabban: Hiányolok pár funkciót (melyek nem tudom, hogy a weblapon működnek-e): 1.: Aki aznap lemondja foglalását, eltűnik az utasaim menüből, de nem jelenik meg az értékelések menüben! Megédemelné az 1 csillagot, hogy más ne járjon pórul vele. 2.: Nem látom a korábbi útjaimat/utasaimat, néha még az értékelések között sem jelennek meg. És talán a megengedett értékelési határidő is túl rövid. A 2019-es májusi frissítés megoldotta a bejelentkezési problémákat, ezt köszönöm! :)


Terribly slow data refresh on every page.


Javaslom hogy a megrendelt utazásnál lássák egymás helyzetét a térképen az utas - sofőr... Uber nél tökéletesen működik.


Nagyon jó app.


operation was cancelled hibaüzenetekkel megszakadnak a lépések mostanában


kitűnő


All good


excellent


Nagyon hasznos alkalmazás, főleg azoknak akik szeretnének egy keveset spórolni! Nem mellesleg rengeteg nagyon jófej embert lehet megismerni általa. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki utazni szeretne!


Használhatóságon javítsatok kérlek. Ami a fejlesztőnek egyértelmű, az a felhasználónak nem. Lehessen appból SMS indítás, átláthatóbb értesítési rendszer, tisztább logika (nem elég intuitív most).


Fontos hianyossaguk, fejlesztonek kuldtem errol emailt. Maga a program funkcionalitasa gond nelkul folyik.


very good


perfect program


A legutóbbi frissítés óta nem értesít az app, ha foglal nálam egy utas. Az email értesítés megjön


have to change language everytime I open app


Friss külső, de még mindig optimalizálatlan.


Az új update óta nem tudok hirdetést feladni (a feladásnál hibaüzenetet dob, hogy nincs megadva az ország az érkezés és induláshoz), illetve a díj kalkulátor az 1700 ft-os vitel díjat 3800ft-nak akarja megjeleníteni.


Eletem egyik legrosszabb alkalmazasa. Extra odafigyelest igenyel h ne rakjon az ember a hirdetesbe/foglalasba hibakat, lassu, nehezkes. Egyaltalan nem alkalmas a netes felulet helyettesitesere :(


Az app jól működött nekem, nem omlott össze, nem volt hiba. Működésében két negatívum volt számomra. Több országon át menő, több megállós út szerkesztésekor kellemetlen hogy újra meg újra ki kell választani az orszagot, mert mindig Magyarország az alapbeállítáa. Illetve a 4 szemelyes autóban a többség az első 100 km-en kiszállt, és nem tudtam esetleges utasokat felvenni később, a helyek az út végéig foglaltak voltak.


Könnyen kezelhető, hasznos alkalmazás. Sokat fejlődött az elmúlt években, nem találtam kifogásolható dolgot benne.


Huawei p10 oreo alatt a bejelentkezés előtt kilép. Minden jogosultság engedélyezve.


Excellent app.


very good


Good


Really great with an easy to understand design


Great app, nice community


Tried searching a trip from one part of Budapest (came up as suggestion when typing hence I clicked on it to choose it) but app replaces it with only Budapest. Then if ads have been found, need to check one by one if starting location is what i specifically wanted. Not so useful, not user friendly in my opinion.


Tried to start it up. Can't pass the 4. screen, stating that I'm a passenger. Clicking to 'skip' auto force closes the app. Huawei p20pro


Terrible application terrible customer service...


It would be better use case and style


More stable than before. The colour scheme is still subpar. Since the last update when I try to rate someone, the icons can't be seen, so I don't know what kind of rating I'd give - it makes rating from the app impossible.


Jól működő app, egy "apróságtól" eltekintve: Ha angol nyelven használod a telefonod, és magyarul az alkalmazást, képtelen rendesen sorbatenni a kiemelt időpontokat, és az esti 8.25-ös fuvar után beteszi a délelőtt 8.30-asat. 8k-t buktam rajta.


Good app bit slow sometime.


Nagyon jò kis app


Good app. Easy to use too


It just does what it should. All good!


Nem rossz, de szaggat az utakat mutató lista, mobil böngészővel ezért kényelmesebb még mindig...


Nagyon szuper app!


Perfectly does what it should. Recommended!


Nice app, love it.


Nagyszerű


great


A lot better than the first app was, however when I modify the ride it forgets data I didn't even touch (arrival time, amount). Another thing I realised is when I use emoticons in the message the text entered after the emoticon does not get sent. I got into a very unpleasant situation because of that as I did not realise it right there and then when it first happened.


Does the job, but app is outdated in design and functions.


Very handy if you want to save money and time


Very comfortable and ease of accessibility


It's a helpful app


Nice app, gave 5 stars, because it's really useful, a must have. There is only one thing I didn't like; somehow it did not allow me to pay from the app. I had to visit the web version. But it's ok to me.


It froze upon startup on huawei p9, couldn't start it once. Get this bug fixed and I'll be a happy user with 5*


Nincs atgondolva: az utasaimnal miert felhasznalonev van, miert hasznos nekem az az info? (email az utas nevevel jon foglalaskor, a felhasznalonev nincs benne); utat nem lehet masolni stb stb.


Miert nem lehet mutatni az appban a komfort (kanape) ikont amibol kiderul hogy hatul nyomorog e 3 ember vagy nem? Elfelejtettek a fejlesztok, hogy letezik ilyen ikon is? A masik, hogy Baja helyett Baia Mare-t ir, ami egy roman varos... ertesiteni sem ertesit, ha a sofor uzenetet ir, ezert hasznalom inkabb weben...


Bugs all the time, error messages, much less locations available as on the website, freezes off all the time


Egyszerű kis app, ami nem lenne baj, de lassú, sokszor szétfagy, néha multitaskból behozva nem éled fel


Szerintem jól működő app.Eddig semmi baj vele Androidon.


Androidon se kevesbe bugos, mint ios-en, pedig remenykedtem...


Lefagy, el sem indul, kaka


Tökéletes megoldás ha költséget szeretnél csökkenteni és még az utazás is gyorsabban telik a jófej utasokkal. Csak ajánlani tudom.


nagyon gyenge kis app, limitalt, lassu, korulmenyes. maradok a full verzional.


Szlovakiabol nem mukodik. Az sms a koddal nem jon meg, nem lehet hirdetest feladni. A 3x sms proba utan megjeleno angol szoveg csak a reklamacios telszam elejet mutatja, igy nem lehet felfasznalonevetkuldeni az alkotoknak. Az appbol szinten nem lehet emailt kuldeni mer a cimzett nem letezik, visszajon


It is a good app. I had no problem during my travels and organizing them.


Push notifications error, please fix it!


Instabil, sokszor lefagy. Az ötlet kiváló és működik.


Permissions

requires following permissions on your android device.

android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION
android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION
android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.ACCESS_WIFI_STATE
android.permission.INTERNET
android.permission.READ_CALENDAR
android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE
android.permission.READ_PHONE_STATE
android.permission.REQUEST_INSTALL_PACKAGES
android.permission.WAKE_LOCK
android.permission.WRITE_CALENDAR
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.finsky.permission.BIND_GET_INSTALL_REFERRER_SERVICE
android.hardware.faketouch
android.hardware.location
android.hardware.wifi
approximate location (network-based)
Allows the app to get your approximate location. This location is derived by location services using network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine approximately where you are.

precise location (GPS and network-based)
Allows the app to get your precise location using the Global Positioning System (GPS) or network location sources such as cell towers and Wi-Fi. These location services must be turned on and available to your device for the app to use them. Apps may use this to determine where you are, and may consume additional battery power.

view network connections
Allows the app to view information about network connections such as which networks exist and are connected.

view Wi-Fi connections
Allows the app to view information about Wi-Fi networking, such as whether Wi-Fi is enabled and name of connected Wi-Fi devices.

full network access
Allows the app to create network sockets and use custom network protocols. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet.

read calendar events plus confidential information
Allows the app to read all calendar events stored on your phone, including those of friends or co-workers. This may allow the app to share or save your calendar data, regardless of confidentiality or sensitivity.

read the contents of your SD card
Allows the app to read the contents of your SD card.

read phone state
Allows read only access to phone state, including the phone number of the device, current cellular network information, the status of any ongoing calls, and a list of any PhoneAccounts registered on the device.

prevent phone from sleeping
Allows the app to prevent the phone from going to sleep.

add or modify calendar events and send email to guests without owners' knowledge
Allows the app to add, remove, change events that you can modify on your phone, including those of friends or co-workers. This may allow the app to send messages that appear to come from calendar owners, or modify events without the owners' knowledge.

modify or delete the contents of your SD card
Allows the app to write to the SD card.

receive data from Internet
Allows apps to accept cloud to device messages sent by the app's service. Using this service will incur data usage. Malicious apps could cause excess data usage.

Older Versions

More Android Apps to Consider