NLB mKlik Kosova APK

Version 1.0.2 - hr.asseco.android.jimba.nlbpr.production
asseco,android,jimba,nlbpr,production,finance,mklik,kosovo

NLB mKlik Kosova apk

APP Information

Download Version 1.0.2 (3)
Apk Size43.74 MB
App DeveloperNLB Banka sh.a. Prishtinë
Malware CheckTRUSTED
Install on Android7.0 and up
App Packagehr.asseco.android.jimba.nlbpr.production.apk
MD5f39113e68063db536dd5ad9adcdd6eeb
Rate5
Website http://www.nlb-kos.com

Download NLB mKlik Kosova 1.0.2 APK

App Description

NLB mKlik Kosova is asseco,android,jimba,nlbpr,production,finance,mklik,kosovo, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit NLB Banka sh.a. Prishtinë website who developed it. hr.asseco.android.jimba.nlbpr.production.apk apps can be downloaded and installed on Android 7.0 and higher Android devices. The Latest Version of 1.0.2 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 978+ times on store. You can also download hr.asseco.android.jimba.nlbpr.production APK and run it with the popular Android Emulators.

NLB mKlik Kosova
Shërbimi bankar nga telefoni juaj mobil nëpërmjet aplikacionit mKlik ju lejon qasje të lehtë dhe të sigurt në llogarinë tuaj për të shikuar bilancin, shfletuar transakcionet në llogari apo kredit kartelë, transferin e fondeve ndërmjet llogarive tuaja dhe palëve të treta, pagesën e borxheve të kredit kartelës nga telefoni i juaj mobil. Në pak fjalë, kjo është struktura juaj e plotë bankare në maje të gishtave tuaj.
Telefoni i juaj mobil me mundësi të qasjes në Internet, ju jep juve akces në shumë shërbime të njëjta që i keni në dispozicion përmes E-Banking. Shërbimi m-Klik i ofruar nga NLB Banka është një variant i shërbimit E-Banking i dizajnuar posaçërisht për telefonin tuaj mobil. Kjo efektshmëri është arritur duke mbajtur vetëm karakteristikat më të rëndësishme të E-Banking dhe me anë të ri-dizajnimit të interface për ta bërë të lehtë për ta ngarkuar dhe për tu përdorur në pajisjet siç është telefoni i juaj mobil.
Ne jemi gjithmonë duke kërkuar mënyra për t’ju siguruar shërbime më të mira të mundshme.
Me Mobile Banking ju keni qasje në të gjitha tiparet e shërbimit E-Banking që ju i keni dhe ekstra siguri në rrjet me Token Mobil të Sigurimit.
Për më shumë informata, vizitoni faqen www.nlb-kos.com
 

App ChangeLog

 • Technical upgrade

App Screens

NLB mKlik Kosova App Screen 1NLB mKlik Kosova App Screen 2NLB mKlik Kosova App Screen 3NLB mKlik Kosova App Screen 4NLB mKlik Kosova App Screen 5NLB mKlik Kosova App Screen 6NLB mKlik Kosova App Screen 7

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Dardan Ramiqi-avatar

  Dardan Ramiqi

  Shum i knaqur tash po muj krejt sherbimet me i kry me nje vend bravo ;)

 2. Xheneta Salivenhari-avatar

  Xheneta Salivenhari

  E mrekullueshme, shume me e leht qasja dhe menagjimi tani ne llogari!👏

 3. Albin Maliqi-avatar

  Albin Maliqi

  Përdoruesi nuk egziston në sistemin e bankës.😑😑😑😑

 4. Zeqir Halili-avatar

  Zeqir Halili

  Tani po duket bukur me kete version te ri 😊

 5. Jeton Metaj-avatar

  Jeton Metaj

  Nuk mund te paguhet kartela Nuk mund te behet transferi ndermjet logarive Nuk ka selection ne fusha te detyrueshme.....etj...etj...etj!!!

 6. Shpend Zeneli-avatar

  Shpend Zeneli

  I pari klient i kënaqur me aplikacionin e ri të NLB Kosova

 7. -avatar

 8. -avatar

 9. -avatar

 10. -avatar