Meso Italisht APK

Version 4.2.5 - com.albcoding.mesoitalisht
albcoding,mesoitalisht,education,mëso,italisht

Mëso Italisht është aplikacion falas për mësimin e gjuhës italiane.

Meso Italisht apk

APP Information

Download Version 4.2.5 (66)
Apk Size89.60 MB
App DeveloperAlb Coding
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.4.x and up
App Packagecom.albcoding.mesoitalisht.apk
MD519d5bd451dddd9302e6865c7edb03833
Rate5

Download Meso Italisht 4.2.5 APK

App Description

Meso Italisht is albcoding,mesoitalisht,education,mëso,italisht, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Alb Coding website who developed it. com.albcoding.mesoitalisht.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.4.x and higher Android devices. The Latest Version of 4.2.5 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 1658+ times on store. You can also download com.albcoding.mesoitalisht APK and run it with the popular Android Emulators.

- Mëso Italisht është një aplikacion falas që ju lejon të mësoni italisht shpejt dhe me efikasitet. 
- Praktikoni leximin, të folurit, të dëgjuarit dhe të shkruarit. Aplikacioni gjithashtu ofron aftësinë për të dëgjuar fjalinë me zë nga italishtfolësit.
Mësoni fjalë nga të gjitha kategoritë themelore që ju nevojiten për të komunikuar lirshëm në çdo situatë ku ndodheni.
- Alfabeti, numrat, ditët, muajt, stinët ...
Mësoni shkronjat e alfabetit italian dhe si të shkruani numra në italisht, ditët e javës, muajt dhe stinët ...
- Fjali dhe biseda të ndryshme
Aplikacioni përfshin përshëndetje të përditshme, komunikim me anëtarët e familjes në shtëpi, pyetje rreth ngrënies në kuzhinë dhe mënyrën se si të shprehni ndjenjat tuaja ndaj të dashurve.
Komunikoni lirshëm me kolegët ose shefin.
Fitoni aftësinë për të komunikuar me shokët e klasës dhe mësuesit në shkollë dhe të bëni pyetje në lidhje me mësimet.
Kur udhëtoni, do të mësoni të pyesni për drejtimet dhe vendet që doni t'i vizitoni. Ju gjithashtu mund të gjeni fjali në lidhje me restorantin dhe hotelin, si të porosisni ushqim, ose të prenotoni një dhomë hoteli dhe të bëni pagesa.
Ju do të mësoni se si të kërkoni ndihmë mjekësore kur shkoni në spital.
Shprehje në lidhje me sportet, blerjet në dyqane dhe më shumë.
- Gramatika
Ju do të mësoni përdorimin e emrave, mbiemrave, ndajfoljeve, paskajoreve dhe shumë rregullave të tjera gramatikore në fjali nga shembujt e ndryshëm në aplikacion.
- Praktikoni leximin
Tregime të ndryshme të cilat mund t'i dëgjni nga italishtfolësit, të gjithë tregimin, apo secilën fjali ndaras, dhe të praktikoni të lexuarit.
- Ilustrime me foto
Një nga mënyrat më efektive për të mbajtur fjalët në mend është t'i mësoni ato nga figurat. Aplikacioni ju jep këtë mundësi ku mund të gjeni fjalë që ilustrohen me fotografi
-Teste
Testoni njohuritë tuaja nga lloje të ndryshme të testeve të ofruara nga aplikacioni si: P.sh. kombinimi i fjalëve me të njëjtin kuptim, gjetja e përgjigjes së saktë nga foto, përkthimi i fjalës ose fjalisë, dëgjimi i fjalisë dhe më pas shkrimi i saj, shqiptimi i fjalisë që shfaqet dhe të tjera.
- Sfidoni miqtë
Krijoni një sfidë dhe dërgoni ID-në mikut tuaj që ai do ta përdorë për t'ju gjetur dhe për t'u lidhur me ju. Krijoni kuize me pyetje dhe përgjigje brenda sfidave dhe sfidoni njëri-tjetrin ose komunikoni me njëri-tjetrin në grupe.
-Disa nga kategoritë që mund të gjeni në aplikacion janë:
- Alfabeti,
- Gramatika,
- Numrat,
- Fjalë dhe fjali të përditshme,
- Ditët e javës, muajt, stinët,
- Në shtëpi,
- Në punë,
- Në udhëtim,
- Në restorant,
- Spital,
- Në dyqan,
- Për sportin,
- Ndjenjat,
- Biseda të ndryshme dhe të tjera. 

App ChangeLog

App Screens

Meso Italisht App Screen 1Meso Italisht App Screen 2Meso Italisht App Screen 3Meso Italisht App Screen 4Meso Italisht App Screen 5Meso Italisht App Screen 6Meso Italisht App Screen 7Meso Italisht App Screen 8Meso Italisht App Screen 9Meso Italisht App Screen 10Meso Italisht App Screen 11Meso Italisht App Screen 12Meso Italisht App Screen 13Meso Italisht App Screen 14Meso Italisht App Screen 15Meso Italisht App Screen 16

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Geridjola Buzdra-avatar

  Geridjola Buzdra

  I love this app

 2. Jurgen Mara-avatar

  Jurgen Mara

  this is a wonderful aplication. I have loearn so fast the italian language . il delfino🐋

 3. Alesjo Jona-avatar

  Alesjo Jona

  Is so fun is to learn italian

 4. Rron Shala-avatar

  Rron Shala

  This app is amazing

 5. Marjus Kapaj-avatar

  Marjus Kapaj

  it 's very boring

 6. Anabel _-avatar

  Anabel _

  I love you

 7. A Google user-avatar

  A Google user

  At ahahaha a

 8. Alda Esmeralda-avatar

  Alda Esmeralda

  Kush do me jap ID e tij te sfidoj ne app

 9. Rexhi Rexhi-avatar

  Rexhi Rexhi

  Rexhinajashari

 10. Redi Blloshmi-avatar

  Redi Blloshmi

  👍👍👍👍👌👌👌👌🌟🌟🌟🌟