Mëso Greqisht APK

Version 1.7.8 - com.albcoding.mesogreqisht
Last updated: Thu, 14 Oct 2021 18:34:25 UTC
albcoding,mesogreqisht,education,mëso,greqisht

Mëso Greqisht është aplikacion falas për mësimin e gjuhës greke.

Mëso Greqisht apk

APP Information

Download Version 1.7.8 (39)
Apk Size64.29 MB
App DeveloperAlb Coding
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.4.x and up
App Packagecom.albcoding.mesogreqisht.apk
MD5f958e4bec9db1e8e3d363e0c9c147572
Rate5

Download Mëso Greqisht 1.7.8 APK

App Description

Mëso Greqisht is albcoding,mesogreqisht,education,mëso,greqisht, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Alb Coding website who developed it. com.albcoding.mesogreqisht.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.4.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.7.8 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 303+ times on store. You can also download com.albcoding.mesogreqisht APK and run it with the popular Android Emulators.

Mëso Greqisht është një aplikacion falas që ju lejon të mësoni greqisht shpejt dhe me efikasitet. 
- Praktikoni leximin, të folurit, të dëgjuarit dhe të shkruarit. Aplikacioni gjithashtu ofron aftësinë për të dëgjuar fjalinë me zë nga grekfolësit.
Mësoni fjalë nga të gjitha kategoritë themelore që ju nevojiten për të komunikuar lirshëm në çdo situatë ku ndodheni.
- Alfabeti, numrat, ditët, muajt, stinët ...
Mësoni shkronjat e alfabetit grek dhe si të shkruani numra në italisht, ditët e javës, muajt dhe stinët ...
- Fjali dhe biseda të ndryshme
Aplikacioni përfshin përshëndetje të përditshme, komunikim me anëtarët e familjes në shtëpi, pyetje rreth ngrënies në kuzhinë dhe mënyrën se si të shprehni ndjenjat tuaja ndaj të dashurve.
Komunikoni lirshëm me kolegët ose shefin.
Fitoni aftësinë për të komunikuar me shokët e klasës dhe mësuesit në shkollë dhe të bëni pyetje në lidhje me mësimet.
Kur udhëtoni, do të mësoni të pyesni për drejtimet dhe vendet që doni t'i vizitoni. Ju gjithashtu mund të gjeni fjali në lidhje me restorantin dhe hotelin, si të porosisni ushqim, ose të prenotoni një dhomë hoteli dhe të bëni pagesa.
Ju do të mësoni se si të kërkoni ndihmë mjekësore kur shkoni në spital.
Shprehje në lidhje me sportet, blerjet në dyqane dhe më shumë.
- Gramatika
Ju do të mësoni përdorimin e emrave, mbiemrave, ndajfoljeve, paskajoreve dhe shumë rregullave të tjera gramatikore në fjali nga shembujt e ndryshëm në aplikacion.
- Ilustrime me foto
Një nga mënyrat më efektive për të mbajtur fjalët në mend është t'i mësoni ato nga figurat. Aplikacioni ju jep këtë mundësi ku mund të gjeni fjalë që ilustrohen me fotografi
-Teste
Testoni njohuritë tuaja nga lloje të ndryshme të testeve të ofruara nga aplikacioni si: P.sh. kombinimi i fjalëve me të njëjtin kuptim, gjetja e përgjigjes së saktë nga foto, përkthimi i fjalës ose fjalisë, dëgjimi i fjalisë dhe më pas shkrimi i saj, shqiptimi i fjalisë që shfaqet dhe të tjera.
- Sfidoni miqtë
Krijoni një sfidë dhe dërgoni ID-në mikut tuaj që ai do ta përdorë për t'ju gjetur dhe për t'u lidhur me ju. Krijoni kuize me pyetje dhe përgjigje brenda sfidave dhe sfidoni njëri-tjetrin ose komunikoni me njëri-tjetrin në grupe.
-Disa nga kategoritë që mund të gjeni në aplikacion janë:
- Alfabeti,
- Gramatika,
- Numrat,
- Fjalë dhe fjali të përditshme,
- Ditët e javës, muajt, stinët,
- Në shtëpi,
- Në punë,
- Në udhëtim,
- Në restorant,
- Spital,
- Në dyqan,
- Për sportin,
- Ndjenjat,
- Biseda të ndryshme dhe të tjera. 

App ChangeLog

App Screens

Mëso Greqisht App Screen 1Mëso Greqisht App Screen 2Mëso Greqisht App Screen 3Mëso Greqisht App Screen 4Mëso Greqisht App Screen 5Mëso Greqisht App Screen 6Mëso Greqisht App Screen 7Mëso Greqisht App Screen 8Mëso Greqisht App Screen 9Mëso Greqisht App Screen 10Mëso Greqisht App Screen 11Mëso Greqisht App Screen 12Mëso Greqisht App Screen 13Mëso Greqisht App Screen 14Mëso Greqisht App Screen 15

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. xhela hoxha-avatar

  xhela hoxha

  very nice app

 2. Xhersjan Dhamo-avatar

  Xhersjan Dhamo

  Its very interesting

 3. A Google user-avatar

  A Google user

  It's amazing !❤

 4. Bledi Hoxha-avatar

  Bledi Hoxha

  Good the best

 5. A Google user-avatar

  A Google user

  it is a fantastic

 6. GAME WITH ME-avatar

  GAME WITH ME

  Me pelqen shum se me ka meduar greqisht😇😇😇😇😇

 7. Vanesa Talo-avatar

  Vanesa Talo

  Συπερ

 8. Fiorentina Fasko-avatar

  Fiorentina Fasko

  Mund te them qe eshte nje nga aplikacionet me te mira qe kam gjetur ndonjehere .Jam nje njohese e gjuhes greke dhe ky app eshte shume i mire per te mesuar gjerat baze te kesaj gjuhe .

 9. Οργκιτο Στιεφνι-avatar

  Οργκιτο Στιεφνι

  Eshte super

 10. Kastriot Mija-avatar

  Kastriot Mija

  Bukur per fillestar 😂