Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler APK

Version 3.4.17 - tr.com.yenimedya.haberler
yenimedya,haberler,news,magazines

Haber.com - News and breaking news, local and world news. HABERLER.COM: 100% Comment-Free, 100% Neutral Journalism Haber.com application is a news application that allows you to follow the latest news and latest developments in Turkey and the world in current, economy, sports, magazine and all categories. With this application: - You can read headline news. - You can read the latest news in current, last minute, sports, economy, world, magazine and technology categories. - With instant notifications, you can be informed about the latest developments. Moreover, by making a choice on the settings screen, you can only get more detailed notifications on the subjects you want. - In local news, you can see news from 81 provinces, which is unrivaled by Haber.com - You can access the latest news about a subject or person you follow with the help of the search box. - You can quickly share the news that interests you via facebook, twitter or whatsapp. When the news application is compared to rival news applications; giving the news impartially, without comment and quickly; It also stands out with its clean and useful design. News and breaking news, current news, magazine, developments in sports and economy, local and world news are in the Haber.com mobile application.

Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler apk

APP Information

Download Version 3.4.17 (178)
Apk Size18.89 MB
App DeveloperYeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd. Şti.
Malware CheckTRUSTED
Install on Android5.1 and up
App Packagetr.com.yenimedya.haberler.apk
MD53574cfba91f36a11108e3791fb6b2cff
Rate5
Website http://www.yenimedya.com.tr

Download Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler 3.4.17 APK

App Description

Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler is yenimedya,haberler,news,magazines, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd. Şti. website who developed it. tr.com.yenimedya.haberler.apk apps can be downloaded and installed on Android 5.1 and higher Android devices. The Latest Version of 3.4.17 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 3919+ times on store. You can also download tr.com.yenimedya.haberler APK and run it with the popular Android Emulators.

HABERLER.COM: %100 Yorumsuz, %100 Tarafsız Habercilik
Haberler.com uygulaması, güncel, ekonomi, spor, magazin ve tüm  kategorilerde Türkiye ve dünyada meydana gelen son dakika haberleri ve son gelişmeleri takip etmenizi sağlayan bir haber uygulamasıdır.
Bu uygulamayla:
- Manşet haberlerini okuyabilirsiniz.
- Güncel, son dakika, spor, ekonomi, dünya, magazin ve teknoloji kategorilerindeki en yeni haberleri okuyabilirsiniz.
- Anlık bildirimlerle en son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Üstelik ayarlar ekranında tercih yaparak, sadece istediğiniz konularda fakat daha detaylı bildirimler alabilirsiniz.
- Yerel haberde rakipsiz Haberler.com’un size sunduğu 81 ilden haberleri görebilirsiniz.
- Takip ettiğiniz bir konu ya da kişi ile ilgili son haberlere, arama kutusu yardımıyla erişebilirsiniz.
- İlginizi çeken haberleri facebook, twitter veya whatsapp ile hızlıca paylaşabilirsiniz.
Haberler uygulaması rakip haber uygulamaları ile kıyaslandığında; haberleri tarafsız, yorumsuz ve hızlı bir şekilde vermesi; ayrıca temiz ve kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar.
Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Haberler.com mobil uygulamasında. 

App ChangeLog

  • Versiyon Güncellemesi

App Screens

Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 1Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 2Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 3Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 4Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 5Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 6Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 7Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 8Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 9Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 10Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 11Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 12Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 13Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 14Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 15Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 16Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 17Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 18Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 19Haberler - Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler App Screen 20

3574CFBA91F36A11108E3791FB6B2CFF

Apk scan results


Apk Scaned By TotalVirus Antivirus,tr.com.yenimedya.haberler.apk Was Pure And Safe.

Scan Stats:malicious:0|suspicious:0|undetected:61|harmless:0|timeout:0|confirmed-timeout:0|failure:0|type-unsupported:12|
Name:3574CFBA91F36A11108E3791FB6B2CFF
SHA-1:08ed8100049842ec1c303ded719d351dbda89166
SHA-256:3eb80a26e20b5b51b2330830b70a80e2effb44e3545e5400c484e0fe8b4d2b38
SSDEEP:393216:kH9wVMvn1fj/Hb20jQj8G2QbCEpg0FTqBuAvllQ6AlelB/AZ3bD:kHtvn1f/yYwtpg0RqB3GlelB/0D
File type:Android
Magic:Zip archive data
File size:19805337
Uncompressed Size:24825914
Contained Files	:1773
Contained Files By Type:xml:169,md:1,MF:1,gz:1,jpg:1,RSA:1,dex:2,bks:2,txt:5,ttf:11,SF:1,png:690,

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

  1. Smile A Mile-avatar

    Smile A Mile

    Horrible app and the website is scam that was caught stealing content from other creators. Which is not only wrong by violates copyrights and steals money from those who create their work in order to sell to publishers. Shame on you Haberler!!!

  2. Taher Nabeel-avatar

    Taher Nabeel

    No other languages version!

  3. La Quica-avatar

    La Quica

    Muhalefet yanlisi objektif olmayan haber sitesi yalan yanlis anketleri paylasiyorlar insanlara dogru bilgi vermekten acizler habeciligin 1. Kurali!!!!

  4. Orhan Arslan-avatar

    Orhan Arslan

    cok iyi

  5. veysel kayğan-avatar

    veysel kayğan

    Haber akışı çok geç güncelleniyor

  6. Fatih ünal-avatar

    Fatih ünal

    SIRF 5* VERDIM YAZILARIM OKUNSUN DIYE. SAKIN FACEBOOK BAGLAYIP HABER PAYLASMAYIN. HESAPLAR CALINIYOR VE DOLANDIRICI MESAJLAR CIKIYOR FACEBBOKTA ARKADASLAR SAKIN KUANMAYIN. ALTTAKI REKLAMLARIN HEPSI SCAMM !!! DOLANDIRICI REKLAMLAR ILE DOLU. TARAFLI YAYINCILIK VE BOS HABER DOLU. KIMSE KULLANMAMALI

  7. Emre Kahraman-avatar

    Emre Kahraman

    Artik yanci haberler yapmaya basladi

  8. Bedri Kara-avatar

    Bedri Kara

    Videolar yuklenmiyor

  9. gizem GUNDOGDU-avatar

    gizem GUNDOGDU

    Arkadaşlar bildirim olayını düzeltin iyi hoşsunuz da HABERİMİZ YOK OLANLARDAN. Bİ TUHAFLIK YOK MU SİZCE DE?

  10. Canberk Güray-avatar

    Canberk Güray

    Videolar bazen yukleniyor bazen yuklenmiyor.