ALDI Magyarország APK

Version 4.2.5 - de.apptiv.business.android.aldi_hu
apptiv,business,android,aldi_hu,shopping,aldi

With the ALDI application you can access our current offers in an instant!

ALDI Magyarország apk

APP Information

Download Version 4.2.5 (151221614)
Apk Size11.85 MB
App DeveloperChema
Malware CheckTRUSTED
Install on Android7.0 and up
App Packagede.apptiv.business.android.aldi_hu.apk
MD5668b596ca1fc4fed16d11a3d250003f3
Rate5
Website http://www.aldi.hu/

Download ALDI Magyarország 4.2.5 APK

App Description

ALDI Magyarország is apptiv,business,android,aldi_hu,shopping,aldi, content rating is Low Maturity (PEGI-12). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Chema website who developed it. de.apptiv.business.android.aldi_hu.apk apps can be downloaded and installed on Android 7.0 and higher Android devices. The Latest Version of 4.2.5 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 1096+ times on store. You can also download de.apptiv.business.android.aldi_hu APK and run it with the popular Android Emulators.

Az ALDI alkalmazással egy pillanat alatt elérheti aktuális ajánlatainkat és nyitvatartásunkat!
Megújult ALDI mobil applikációnkkal otthonról vagy útközben is könnyedén és kényelmesen tájékozódhat aktuális ajánlatainkról, és ha szeretné, a kiválasztott termékekről akár emlékeztetőt is kaphat. Természetesen az alkalmazásban részletes tájékoztatót kaphat a termékeinkről, azok összetevőiről, jótállási idejéről.
Az alkalmazásban írható digitális bevásárlólistának köszönhetően garantáltan nem felejt el semmit vásárláskor. Ha valamit nem szeretne azonnal megvenni, felteheti személyes kívánságlistájára, hogy ne maradjon le a következő vásárlásnál.
Ha a legközelebbi ALDI üzletet keresi egy idegen városban, az alkalmazás lesz a legjobb társa. Könnyedén megtalálhatja a legközelebbi ALDI-t, és egyben megtudhatja az egyes helyszínek aktuális nyitvatartási idejét.
Minden egyben: Az új ALDI alkalmazással nem csak a termék ajánlatok között igazodhat el könnyedén, hanem a receptek világában mindig megtalálja a mindennapokhoz megfelelő ételeket és kedvenceit is elmentheti magának, ráadásul egy kattintással hozzáadhatja a bevásárlólistájához az összetevőket, hogy a következő vásárláskor sem felejtse el a kívánt recept hozzávalóit! 

App ChangeLog

 • Az alkalmazást optimalizáltuk és az alábbi új funkciókkal bővítettük:
 • - Az Android 8 új értesítési beállítások és az adaptív alkalmazás ikonok támogatása
 • - Teljesítményoptimalizálás térképnézetben
 • - A lejárt e-mail emlékeztetők újra törölhetők
 • - A QR- kód olvasó hibaelhárítása
 • - A beleegyező nyilatkozatot - az adatvédelmi beállítások részeként- módosítottuk.

App Screens

ALDI Magyarország App Screen 1ALDI Magyarország App Screen 2ALDI Magyarország App Screen 3ALDI Magyarország App Screen 4

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

 1. Gergely Kardos-avatar

  Gergely Kardos

  I cannot add items to the shopping list by scanning the barcode of Aldi products...

 2. János Köhler-avatar

  János Köhler

  Not designed for mobile, cheap work, bad ux..

 3. A Google user-avatar

  A Google user

  Downloadable leaflets would be a nice addition for offline use.

 4. András Szuromi-avatar

  András Szuromi

  A szórólapok olvasás közben gyakran eltűnnek "a weboldal nem tölthető be" üzenettel. Nehéz a nagyítás. Egyet se tudtam végig olvasni.

 5. vinczu-avatar

  vinczu

  Üdv, a pdf library-val valamit kéne csinálni. Dupla klikknel többször hibaüzenet jön hogy a weboldal betoltesenel hiba van. Elég instabil. Xiaomi mi 9t pro, android 10

 6. Bendeguz Szatmari-avatar

  Bendeguz Szatmari

  Közel használhatatlan. Rá kéne nézni a Lidl appjére, mert bár az sem túl hasznos, de ott legalább rá lehet keresni termékekre. Ez az app kb csak annyi mintha az Aldi weboldalát nyitnánk meg. Semmi extra funkcióval nem bír. A kedvezmény füzetek számomra használhatatlanok, ha nem tudok rákeresni a tartalomra. Csak bizonyos termékek érdekelnek, és nincs se kedvem sem időm végiglapozni az egész füzetet. Mért csak a kedvezményes termékeket látom egyáltalán? Kiváncsi lennék mit árul még a bolt.

 7. Zoli '-avatar

  Zoli '

  A Lidl app sokkal jobb.

 8. Zsolt-avatar

  Zsolt

  használható, de nem nagyon felhasználó kápráztató. alapjában jól működik, de mivel app visszajelzést sem találtam, ide írok: vegyenek néhány ötletet pl. a Lidl applikációból. 1. külön kellene választani a kategóriákat jobban, nem csak a heti stb akciókat. 2. vonzó képeket adni a főmenüben a csoportokhoz 3. ha keresem a szerszámokat, nem akarom vêgig görgetni a teljes heti akciót. 4. visszajelzés hiánya 5. nagyon sok a menu item a bal menüben, talán csoportosítani, tavaszi tisztítás szeretünk az Aldiban vásárolni, de az appban minden összecsoportosítása miatt csak randomra megyünk szétnézni és helyben figyeljük az akciókat. sok sikert az új verzióval! remélem nem túl rámenős a javaslatom. üdv!

 9. István Hegedűs-avatar

  István Hegedűs

  Update után a listák mennek, de a termékre bökve "Nincs internetkapcsolat".

 10. Anett Obrenovic-avatar

  Anett Obrenovic

  After updating works faster and easier.