Shqip 1.0 (5)

com.albsoft.shqip.com.apk, developed by Albsoft Engineering Ltd..
Last updated: Sat, 23 Oct 2021 7:52:38 UTC

SHQIP - Aplikacion personal për lajme, radio dhe TV..

Download Shqip 1.0:Ndryshimet dhe përmirësimet: - Mundësia për zgjedhje: Përdorim me Facebook apo Standard - Shtim i mundësive të reja për shpërndarje - Eliminim i pengesave te mehershme - Caktimi i numrit të shfaqjes së lajmeve (1, 3, 5, 10) - Përshtatje e dizajnit për pajisje të vogla, mesme dhe të mëdha, - Ndryshimi dhe zëvendësimi i librarive të reja për Google Play Services, - Përmirësime të shpejtësisë

Shqip File Information

 • Version: 1.0 (5)
 • File size: 3.39 MB
 • Uploaded: Sat, 23 Oct 2021 7:52:38 UTC
 • Minimum Android version: Android 3.0 and up
 • MD5: 047d0cc882c741b165b5729498d10fd0
 • SHA1: FE596E8D29FC6AD24334FCEE7137A63D1C7BA151
 • Developer: Albsoft Engineering Ltd.

Download Shqip 1.0 APK 5

ChangeLog

What's new in 1.0 (5) ?
 • Ndryshimet dhe përmirësimet:
 • - Mundësia për zgjedhje: Përdorim me Facebook apo Standard
 • - Shtim i mundësive të reja për shpërndarje
 • - Eliminim i pengesave te mehershme
 • - Caktimi i numrit të shfaqjes së lajmeve (1, 3, 5, 10)
 • - Përshtatje e dizajnit për pajisje të vogla, mesme dhe të mëdha,
 • - Ndryshimi dhe zëvendësimi i librarive të reja për Google Play Services,
 • - Përmirësime të shpejtësisë

Permissions

requires following permissions on your android device.

android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.ACCESS_WIFI_STATE
android.permission.INTERNET
android.permission.WAKE_LOCK
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
com.albsoft.shqip.com.permission.C2D_MESSAGE
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
android.hardware.screen.portrait
android.hardware.touchscreen
android.hardware.wifi

Other Versions

More Android Apps to Consider